Heviä

Originally uploaded by Hessuj.

Hoo! Hyvää Loppiaisen jälkeistä aikaa vaan kaikille 🙂 Täällä HessunBlogissa ihmetellään edelleen mobiilin blogauksen visuaalista ilmentymää. Istun tällä hetkellä autossa, kuten kuvasta näkyy..hehe. Hevimmällä setillä ollaan liikkeellä. Kuva otettiin Communicatorilla, lähettettiin sähköpostilla itselle (kun bluetooth -kanava oli jo varattu internetyhteyden käyttöön…MacBook Pro on nääs netissä Commarin kautta).

Olen tässä tutkimasta päästyänkin tutkinut edelleen kätevän pienen pokkari-digin maailmaa. Ei tietenkään ihan normaalin, vaan sellaisen, jossa olisi ne langattomat yhteydet, kuten aiemmassa postissani aiheen tiimoilta kerroinkin. WLAN -malleja on löytynyt kolme erilaista Kodak, Canon ja Nikon…MUTTA nyt tässä autossa istuskellessa löytyi myös Kodak EasyShare V610, jossa on BLUETOOTH!! Hiihoo! Se voisi ehkä sittenkin sopia paremmin minun tarpeeseeni. Kamera on lisäksi pieni, kätevä ja kohtalaisen hyvä. Se osaa myös VHS-tasoisen videon, joten mitä sitä voi blogaaja enempää toivoa.

Jatkan tutkimuksiani aiheen tiimoilta…jahas nyt alkoi instant mese piippaamaan. Kaverit pyrkii puheille…pitää pistää muuten auto kohta käyntiin. Menee ikkunat huuruun. Webastohan tässä pitää hankkia…niin sitä ei muuten vielä olekkaan. Hih.

Olispa kiva kuulla muuten kommentteja tästä mobiilista blogauksesta. Onko vuosi 2007 langattoman tiedon siirron vuosi myös kamerarintamalla…luulenpa, että kohta voi blogata suoraan kamerasta. Enkä puhu nyt kamerapuhelimesta….

Leave a Reply