4 thoughts on “Ideaparkin Wlan

 1. No niin. Senkun vouhottavat asiasta, eivät arvanneeet, että joku oikeesti tulee ja kokeilee?

 2. Näinpä oli tosiaan. Aika hyvin tuli kuitenkin vastaus “ei ole saatu vielä tunnuksia, menee ensivuoden puolelle” vartijaneidolta, kun häneltä Wlaniin pääsyä kyselin. Toivotaan, että “ensivuoden puolella” tarkoittaa, että kolmen päivän päästä tjms. 🙂

 3. No mitenkäs, oliko ketään muita ostoksilla? Saitteko kujeskella rauhassa hehtaarikäytäviä pitkin?

  Oliko siellä jotain erityisen erikoista/halpaa ostettavaa, minkä takia sinne kannattaisi retki tehdä?

  Hyvät vuoden vaihteet.

 4. Moro Nössi!

  Ja kiitos kysymästä, olihan siellä väkeä. Aivan älyttömästi tietenkin 🙂 Siinä ysin pintaan, kun noita viestejä siellä hehtaarikäytävien varrella naputtelin, ei vielä ollut pahasti ruuhkaa. Tunti siitä eteenpäin, alkoikin joka paikka olla täynnä. Fiilis oli, kuin Lontoon kadulla.

  Tuo on hyvä kysymys, kannattaako retki tehdä. Mielestäni kannattaa käydä tsekkaamassa paikka, jos siellä päin on liikkeellä. Muutenhan tuossa ei paljon mitään ihmeelistä ole. Erityisen tylsää oli mielestäni se, että siellä ei ollut mitään kunnollista “miesparkkia”, kuten Verkkokauppa.com myymälää, Applestorea tjms. tietsikka kauppaa. Siellä oli vain tuiki tylsät, Veikonkoneet ja Markantalot. Niitähän nyt näkee joka puolella.

  Eli jos haluaa käydä katsomassa aika isoa ostoskeskusta, kannattaa mennä. Jos haluaa ostaa halavalla jotain, sitä voi löytyä Keskiseltä. 🙂 Tai sitten siitä lähimmästä kaupasta kotinurkalta. Jännä nähdä, mihin tuo Ideaparkki tuosta vielä kehittyy. Kaikkea hyvää ja kovaa businesta toivon ainakin minä. Pistäkää sinne joku kunnon tietokonenöhveröiden kauppakin, niin alkaa lyyti kirjoittamaan (tämä oli ihan ilmainen konsultaatio tämä). Eli jotain erikoista pitäis saada. Muutakin, kuin iso halli.

  Vastasinkohan mää nyt kysymykseen…no ainakin yritin 🙂 Hyvää uutta vuotta vaan sinnekin päin!

Leave a Reply