Tässäpä on kätevä plugini kaikille Mac -käyttelijöille. Nimittäin plugin, joka singauttaa valokuvan iPhoto -kirjastosta Gmail -sähköpostiin. Ilman tätä pluginia iPhoto mahdollistaa kätevän kuvapostin lähettämisen vain Macin omalla Mail -sovelluksella.

Muille, kuin Mac -käyttäjille tiedoksi, että iPhoto on Macin mukana tuleva, erinomainen, valokuva-arkisto, editointi- ja hallintasofta. Se on osa iLife -pakettia, joka tulee jokaisen Macintosh tietokoneen / OSX -käyttiksen (Tiger) mukana.

Tämä blogiposti on, paitsi tarina iPhoto2Gmail -pluginista, myös ensimmäinen testipostini Digg.com-palvelusta. Digg.com on paikka, jossa webin käyttäjät diggailevat erilaisia artikkeleita ympäri webiä. Toiset diggarit voivat antaa näille löydetyille artikkeleille pisteitä ja siten saada artikkelit rankattua kätevästi. Tämän lisäksi palvelussa on paaaaljon muitakin hienoja ominaisuuksia. Eikä vähäisimpänä pidä ollenkaan jättää mainitsematta Diggnation -video/audio podcastia, jossa Diggin perustaja(t) horisevat kummia suosituimmista digg -artikkeleista. Suosittelen tutustumaan www.digg.com

read more | digg story

Leave a Reply