Suomenkielisen Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunta Helsingistä on eilen ottanut ensi askeleensa podcasingin saralla. Minulla on olliut ilo ja kunnia olla hieman ‘mukana’ myös tässä projektissa. Lähinnä mukanaoloni on tapahtunut jinglen muodossa. Tein heille (kuten muuten jo aiemmin myös Hankenille (www.shsweb.fi)) parit jinglet, eli äänilogot, podcast taipaleen alkua helpottamaan.

On erittäin hienoa, että suomalainen korkeakoululaitos/Ylioppilaskunnat ovat näin innokkaasti mukana Suomen alati kasvavassa podcasting skenessä. Tästä ei seuraa muutakuin erinomaisen loistavaa. Onnea vielä kerran Kyltereille uuden podcastin johdosta sekä onnea ja menestystä tuleviin journalistisiin koitoksiin :-). Suuret (myöhästyneet) onnittelut omasta puolestani myös Hankeneille/Hannulle…jota ei taittu vielä blogissa aiemmin mainita. Hannu ja Hankenin Ylioppilaskunnan muut velhot ovat jo työstäneet tähän mennessä 11 podcast-lähetystä ja tahti ei kun kiihtyy. Hienoa! Hannu (joka on mm. myös vieraillut HessunKahvilan SpeakersCornerissa) on ollut vahvasti myötävaikuttamassa myös tässä uudessa “kyyn” podcasthankkeessa. Splendid in deed..eller måste man säga…utmärkt! 😀

ROCK ON!

KY-Web -podcast
SHS-Web -podcast

Leave a Reply