Opas ollut taasen aika haipakkata. Tuntuu jälleen, että päivän tunnit ei meinaa ihan riittää kaikkeen siihen, mitä haluaisi tehdä. Jännä juttu. Tuntuu myös siltä, että tälläinen hässäkkä on jotenkin syklistä. Eli välillä tulee aina kovempi hässäkkä ja sitten se taas laantuu. Nyt on taas se kovempi 🙂 Kuuntelen tässä juuri Tietokone -lehden uutta podcastia (ICT-paneelin 1. -jaksoa). Hyvää läpänderiä ovat “pojat” saaneet aikaiseksi sielläkin päässä 🙂 Terveisiä vaan sinnepäin.

Tästä tulikin mieleeni, että pahoitteluni kaikille “perinteisen” HessunKahvilan ystäville. Sitä ohjelmamuotoa, kun ei ole aikoihin taasen tullut tuutista. On ollut vain SpeakersCorneria ilmassa. Toivottavasti tämä ei ole liian tylyä. Lohdutuksen sanana voin kuitenkin kertoa, että muutakin ohjelmasisältöä on kyllä tulossa. Normaalia HeKaa saatetaan kuulla jo ensiviikolla. Myös uutta VidBittiä on putkessa. Materiaalia on tarttunut nauhalle ja sitä puretaan katsottavaan muotoon näillä näppäimillä.

Eli mielenkiintoista, mutta kiireistä aikaa tämä syksy tuntuu jälleen olevan. Pistä kommenttia, jos sinulla on samoja tuntemuksia. Tai mielellään kuulisin myös kommenttia HeKan “normikahvilan” ystäviltä. Oletteko jo kaipailleet sitä ohjelmamuotoa? Ja mitä olette muuten mieltä asioista…esim. tuosta ICT-paneelista. Niin se paneelihan löytyy osoitteesta http://www.tietokone.fi/paneeli/ Käy tsekkaamassa.

Leave a Reply