Järjestelin tässä kaverini RSS-innostuksen jälleen innoittamana itsekin PC-koneellani käyttämäni FeedReader -nimisen RSS-lukijan fiidejä. Pistelin syötteitä vähän parempaan järjestykseen omiin kansioihinsa jne, että pysyisi edes joku tolkku hommassa. Sitä kun tulee tilattua aika kasaa noita uutis-, blogi ja muita fiidejä 🙂

Huomasin sitten tässä yhteydessä sattumalta hassun efektin. Valtakunnan ykköslehti Hesari on mennyt rikki. Aika harvinaista, mutta totta. Onkohan syysmyrsky purrut tähän vankkumattomaan uutistorveen? Ohessa kuva, miltä hs.fi etusivu näytti tänään tässä yhden kieppeillä iltapäiväkahvin aikaan…
Hauskaa kuitenkin, että ainakin yksi mainos toimii 😀

HS_rikki.jpg

No tälläistä tällähetkellä täältä Suomen Ateenasta. Syysmyrskyä odotellessa…sehän näyttää vaan kirkastuvan…

Leave a Reply