Video iPodissa

Originally uploaded by Hessuj.

Pari päivää on mennyt kotona vempuloidessa. Selkä meni jumiin ja ei pysty tekemään mitään. Onneksi on video iPod 🙂 Pistin Mini Macin puhisemaan varmuuskopiota DVD:stä iPodiin. Yhden päivän se puhisi ja puhkui videota iPod formaattiin ja melkein toisen vielä iTunesissa uudestaan videota iPod formaattiin. En tiedä miksi formaatti ei alunperin mennyt oikein Handbrake -softassa, jolla konversiota tein? Osaatko sanoa?

No anyway. Uusi maailma on löytynyt todenteolla videopodcasteista. Sillä tosiaan on väliä, että on oikeanlainen päätelaite. Tulee paljon mielummin katsottua videopätkät iPodilla, kuin koneella. Jotenkin ne vaan kulkee kätevämmin mukana. Great!! Hauskalta näyttää myös DVD-tallenteet, joskin ruutu ei ole koolla pilattu. Ehkä se sopii paremmin kuitenkin podcast -tyyppiseen katseluun.

Leave a Reply