SE on siinä!

Originally uploaded by Hessuj.

JIIIIHAAAAA!! Odotus ja hammasten kiristely on päättynyt! Upouusi Video-iPod in täällä! Kävin hakemassa pakaasin juuri äsken TNT:n terminaalista, maksimoidakseni nopeuden. Olis muuten tullut vasta huomenna. Suoritin perinteisen Apple-laatikonavaus-rituaalinkin ihan vain tässä auton penkillä…hehe.

Kyllä se on HIENO ja hemmetin kirkas on ruutukin! Jösses! Nyt ei muutakun levy täyteen por…eikun elokuvia, valokuvia, podcasteja niin ja musaa….Nyt kun vaan pääsee äkkiä tästä kotiin (kun saa rouvan ulos kaupasta :-)) niin pääsee todenteolla lataamaan matskua ja tutustumaan laitteeseen.

Nyt jo heti kättelyssä voi todeta, että melkoinen quantum leap on tämä 4th gen to 5,5gen iPod siirtymä. Pieni askel ihmiskunnalle, mutta sitäkin suurempi minulle. Ah tätä euforiaa..heheheee. Niin 80gt mallihan se tämä on ja valkoinen tietty. Erilaiset ovat nuo kuulokkeetkin entiseen verrattuna (kuten pitikin). Miten on soundin laita…kuulette sen myöhemmin…nyt jatkan laitteen tuijottelua ja rouvan odottelua…tulis jo 🙂

2 thoughts on “SE on siinä!

  1. Kiitosta vaan! Kyllä täällä ollaankin onnesta ymmyrkäisenä 🙂

    Pitääpäs käydä tsekkaamassa nuo koemestat. Kiitos tiedosta.

    On totta, että harmillisesti tuo tellkkusisältö ynnä elokuvatkin ovat vain Ameriikan ihmeiden heiniä tällä hetkellä. Josko se kuitenkin tuokin sivistys joskus rantautuisi tänne pohjolan perukoillekin.

    Jaamuttta. Nyt iPod korvaan ja pyörän selkään. Kotia kohti.

Leave a Reply