Sain sitten eilen tehtyä HessunKahvilan huoltotyöt. Ehkä käyttäjälle näkyvin uudistus on kolmepalstaisen julkisivun käyttöönotto. Tämän lisäksi taustalla päivitettiin WordPress -alusta sekä podpress-toiminnot. Lisäksi käyttöön otettiin myös WordPress widgetit jne.

Nämä valmistelut/huoltotyöt ovat osa normaalia päivitysrumbaa, jota teen aina ajoittain podcast julkaisujärestelmäni kanssa. Lisäksi uudistukset antavat puitteet podcastin jatkokehitykseen, sillä monenmoisia ideoita kehityksen tiimoilta pulppuaa päässä jatkuvasti. Saapa nähdä mitkä niistä (ja koska) julkaistaan uusina toimintoina / palveluina…salamyhkäistä 🙂

Toivottavasti podcast-sivujen käyttökokemus paranee näiden uudistusten myötä. Pysyhän kuulolla, huoltotyöt myös jatkuvat….

Ps.

Noutopäivä 15 syys 2006
Kohde Jyvaskyla
Toimituspäivä
Allekirjoittaja
Päivämäärä Aika Sijainti Lähetyksen tila
16 syys 2006 14:15 Shanghai Shipped From Originating Depot
15 syys 2006 15:26 Shanghai Consignment Received At Transit Point

Mistähän mahtaa olla kysymys… 😀 Tulossa on…

Leave a Reply