Terve,

Siirsin HesssunKahvilan keskustelufoorumin tänään uuteen paikkaan. Tai oikeammin sanottuna rakensin sille omin pikku kätösin uuden kodin. Eli siirsin systeemin pois phpbbplanet.comin “houstauksesta”. Syitä tähän olen selvitellyt uudella foorumilla Tiedotteita osiossa. Pääasiallinen syy oli se, että muutos omaan domainiin oli tehtävä nyt, eikä viidestoista päivä. Tämä siksi, että:

1) ei ole ilmaista lounasta (=ilmainen palveluntarjoaja alkoi ärsyttävissä määrin puskemaan mainoksia ruutuun “pop-uppina” joka on haitarista..pop-upit ovat erittäin haitarista)

ja

2.) Muutos oli tehtävä nyt, ennenkuin foorumin keskustelumäärät ja sitäkautta informaatioarvo kasvaa huikeaksi (koska vanhaa tietokantaa ei tietenkään saa tuolta phpbbplanetista mitenkään siirrettyä).

Tämä muutos aiheuttaa tietenkin pieniä komplikaatioita keskusteluryhmään. Vanhat tunnukset eivät siirtyneet mukana (kun sitä tietokantaa ei saanut) eikä myöskään vanhat kirjoitukset, joita alkoi jo mukavasti ollakkin. Tästä johtuen suuri anteeksipyyntö kaikille foorumin käyttäjille.

Nyt toivosinkin mitä hartaimmin, että kaikki HK:n rakkaat kuulijat (niin nykyiset, kuin tulevatkin) rekisteröityisivät tuolle uutuuttaan hohtavalle keskustelualueelle. Näin voimme aloittaa homman ikäänkuin jälleen puhtaalta pöydältä ja entistä ehompana 🙂

Osoite foorumiin on edelleen se vanha tuttu http://forum.hessunkahvila.com
Tere tulemast keskustlemise rinki!! Pidetään keskustelu vilkkaana edelleen. Kiitos ja anteeks, kuten jo perinteeksi muodostunut “tervehdys” kuuluu. 🙂

Leave a Reply