Kuten tuli jo todettua, iPod meni rikki. HessunKahvilan kuulija Tony kuitenkin ystävällisesti tarjosi apuaan ja heitti ilmaan korjausehdotuksia. Tony on todellinen iPod-harrastaja useine iPodeineen, joten tietoa hänellä aiheesta varmasti riittää. Mutta testattuani hänen korjausehdotustaan, joudun harmikseni kuitenkin toteamaan iPodin olevan edelleenkin mykkänä. Laite vain yrittää sitkeästi käynnistyä. Kovalevy päästää pienen naksauksen ja boottaus alkaa alusta. Hyvin tyypillinen ongelman kuvaus rikkoutuneelle kovalevylle. Ja kovalevyhän se tuo iPod (poislukien flash iPodit) loppujen lopuksi kuitenkin vain on. Että kyllä se taitaa olla aika hankkia uusi laite…voi tätä kertakäyttökulttuuria (ja samaan aikaan se sarvipää toisella olkapäällä kehoittaa jo näppäilemään www.apple.fi ja sieltä Store… :-))

Näin on näppäimistöt…mutta miten. Ostaakko heti huomenna 60gt Video iPod vaiko odottaa vielä, mitä kivaa mahtaakaan olla tuloillaan 12. päivä tätä kuluvaa kuuta…plääh tätä teknofriikin elämän kummallisuutta. Näin se suuren monikansallisen yrityksen markkinointi hype puree tavallisen ihmisen päätöksen tekoon. Applella tämä markkinointikoneiston ylivalta on vieläpä niin nerokasta, että koko maailma ja sen tuhannet omenapäiset harrastajablogaajat on valjastettu ilmaiseksi kirjoitus automaatiksi cyber-avaruuteen. Se on paikka, jossa omenaintoilijat kirjoittelevat nettiin toinen toistaan innostavampia juttuja ja huhuja verkkoon…tee siinä sitten päätöksiäsi. Mitenkäs se taas menikään se tarina siitä Web 2.0:sta ja vapaan tiedon saatavuudesta jne. Tästä aiheesta muuten kirjoitti uusin Bines.fi -lehtikin …mitenkäs minä tänne päädyin.

iPodhan tässä rikki oli.. 😀 Intressant. Jätte intressant!

3 thoughts on “iPod, hajoaminen ja web 2.0 och opetusvideo

  1. Eikös olekkin 😀 Sehän on rock orkesteri Metsäliiton Mäntän Konttorin paita tietenkin. Niitä saa mm. osoitteesta http://www.metsalitto.com

    Joskin täytynee todeta, että kyseinen malli on saamieni tietojen mukaan tällä hetkellä loppuunmyyty. Muita malleja kyllä löytynee Metsäliiton kaupasta.

    Suosittelen lämpimästi. Oikein hyvä orkesteri.

  2. Pingback: Hessun Blogi » iPod projekti

Leave a Reply