Terve,

Kuten olen ohjelmassakin maininnut, siirtyvät HessunKahvilan lähetykset uudelle palvelimelle. Blogi, ohjelmamerkinnät yms. kaikki pysyvät edelleen samassa paikassa, mutta kaistaa kuluttavat mp3-tiedostot on nyt siirretty Libsyn.com -palveluun. Näin turvaamme jatkossakin lähetysten saatavuuden, sillä nyt ei enään lopu kaista. Myöskoko HK:n historia (kaikki lähetykset) on siirretty tälle uudelle palvelimelle. Näin ohjelman saavutettavuus on turvattu ja säilyy täydellisenä nyt ja tulevaisuudessa.

Tämä tekninen uudistus ei aiheuta mitään toimenpiteitä kuuntelijoilta. Kaiken “pitäisi” tapahtua täysin näkymättömissä…tällä hetkellä kaikki paitsi viimeisin jakso on linkitetty uudesta osoitteesta ja sekin tullaan linkittämään aivan hetken kuluttua. Tämän jälkeen rupean tutkimaan ohjelman RSS-syötettä, josko tällä muutoksella on ollut siihen vaikutuksia. Mikäli havaitset jotain tavallisesta poikkeavaa, niin pistähän postia. Osoitehan on se vanha tuttu hessu at hessujarvinen piste com.

Tämä viesti on x-postattu myös osoitteeseen http://forum.hessunkahvila.com

Leave a Reply