Hep!
Hessunkahvilan sivuille on viimepäivinä ilmestynyt kaikenlaista uutta. On MyChingo -äänipalautejärjestelmä, Flickr -chatti kokeilu sekä eka kerran myös VidBitti, joka on jakelussa YouTuben kautta. Tämä siksi, että kaistarajoitukset alkavat paukkumaan, kun ohjelman suosio kasvaa. Se on sinällään erittäin mukavaa, mutta vaatii pieniä toimenpiteitä. Ja niitähän tehdään. Ei muutakun lataamaan vaan. Käyppä siis testailemassa näitä systeemeitä ja pistä palautetta, miten homma pelaa. Äänellä tai ilman.
Tämän lisäksi postailin ekan kerran kuvia myös Flickr -palveluun. Testailen sitä nyt siis YouTuben ohella. Eli media se liikkuu ja käy pyydyksiin. Käy tsekkaamassa: Flickr -kuvat löytyvät osoitteesta http://www.flickr.com/photos/hessuj/ YouTuben osalta videot löytyvät suoraan podcastin sivuilta tai YouTubesta: http://www.youtube.com/user/hessunkahvila

Viimeaikoina molempia, niin podcastia, kuin tätä blogiakin on koeteltu rajusti kommenttispämmillä. Koska kommentit ovat alunperinkin olleet moderoituja (ei mene läpi sivuille ilman mun hyväksyntää) ei spämmi ole päässyt valtaamaan kommentteja. Harnurista tälläinen, kun tulee useita kommentteja päivässä. Aina kun innoissaan menee katsomaan, että mitäs täällä on, on vain jotain halavatun kaljuuntumisen estoaine mainoksia tai viagraa tjms. Plääh. F**k off you spammers…sanon minä. Toivottavasti ei ole huuhtoutunut oikeita kommentteja tässä törkytulvassa. Pahoittelen, jos näin on käynyt. Sekin on tässä tullut mieleen, että miksi tuota pahuksen spämmiä tulee vasta nyt…ehkä olen linkittynyt vasta nyt tehokkaasti tässä virtuaalisessa maailmassamme…voisiko se siis ollakkin hyvä merkki??…Vaikka tuloksena onkin “nötkötin” lisääntyminen?? Gaaddääm! Kummaa!

3 thoughts on “Sätti, Chingo, Flickr ja spämmi

  1. Joo..ilmeisesti WordPressistä on tosiaan löytynyt joku porsaan mentävä aukko. Pitäisi varmaankin päivittää uudempaan versioon….muttakun siitä on niin paljon vaivaa 🙂 Mä en ole vielä jaksanut edes ruveta blokkaain IP-osoitteita, kun vaihtavat niitä kuitenkin…vois kylä helpottaa tuskaa, mutta oon vielä vaan merkannut kaikki bulkkina spämmiksi.

    Noi on vielä suurimmalta osalta niin tyhmiä viestejäkin…miten ne viittii. Kommentin tekstissä ei ole yleensä edes mitään järkevää sanottavaa. On vain kirjaimia peräkkäin. Kuka nyt semmosta vahingossakaan hyväksyy. Osa kommenteista on “sulla on hieno saitti, book-markkasin sen…jatka samaa rataa”. Ja sitten on joku pippelinpidennys linkki tai kaljuuntumisen estoon tarkoitettu mainos linkkinä…plääh. Tyhmiä ovat, mutta ehkä noihin niitten juttuihin aina joku haksahtaa, että kannattaa yrittää.

  2. Joo, mulla ei ole tullut edes mitään “järkevää” pelkästään kirjaimia peräkkäin viestejä. 🙁

Leave a Reply