Nyt näyttäisi siltä, että aiemmin raportoimani Podcast-syötteeni ongelma olisikin Feedburnerissa. Olen tutkaillut asiaa ja todennut, että originaali “site-feed” mun palvelusta näyttää sisältävän podcast tiedostot:

http://podcast.hessujarvinen.com/?feed=rss2

Taasen kun tarkastelee Feedburneriin syndikoitua samaa syötettä, niin nämä liitteet häviävät matkalla johonkin:

http://feeds.feedburner.com/hessunkahvila

Feedburner tarjoaa ongelmaan oletusratkaisuksi pingausta (syötteen herätystä käsin) tai syötteen uudelleen rakennusta (resync). Olen koittanut molempia tapoja, mutta tuloksetta. Olen lisäksi koittanut rajoittaa alkuperäisen syötteen ohjelmamäärää. Sekään ei auta. Eli syndikoin feedburneriin vain 4 tuoreinta jaksoa, mutta feedburnerin syöte näyttää edelleen 10 viimeisintä. Tätä koitin siksi, että Feedburner kertoo potentiaaliseksi ongelmaksi myös syötteen suuren koon. Ei kuitenkaan auttanut tässä tapauksessa.

Mystistä hommaa. Jatkan selvittelyjä. Tällä välin kuitenkin syötteeni tilaajat (iTunesissa yms.) eivät saa uusia jaksoja/uusinta jaksoa (en meinaa tehdä uusia, ennenkuin tämä on korjattu). Suorakuuntelu onnistuu kuitenkin sivuiltani podcast.hessujarvinen.com kuten ennenkin.

Mikäli sinulla on kokemuksia saman tyyppisestä ongelmasta, kuulisin mielelläni lisätietoja. Osoitteenihan on se vanha tuttu. Tai mikä parasta, pistä kommenttia tähän postiin, niin muutkin mahdollisesti saman ongelman kanssa puuhastelevat pääsevät näkemään ratkaisut livenä.

Plääh.

One thought on “HK:n fiidistä jälleen

Leave a Reply