Useat lähteet ovat raportoineet tänään maanantaina, että Nokia julkaisee uuden alustapäivityksen series 60 multimedia puhelimiinsa heinäkuussa. Päivityksen/ohjelman nimi on Nokia Podcasting for S60 3rd Edition. Ohjelman avulla käyttäjä voi ladata podcasteja luuriinsa 3G tai WLAN -kaistan kautta. Myöhemmin ohjelmalla voinee myös luoda omia podcasteja. Podcastithan ovat aikamoisia tiedostoja yleensä (noin 30megatavua/ohjelma) joten kaistaa kuluu tässä leikissä varmasti ihan riittävästi. Tästä syystä käyttöön suositellaankin kiinteähintaista datayhteyttä.

Tämä on erittäin mielenkiintoinen uutuus, joka voi tuoda tullessaan podcastit aina vain lähemmäksi suuria kuluttajajoukkoja. Tuleeko tästä jälleen yksi läpimurto podcastingin saralla? Kerrassaan MIELENKIINTOISTA!! Jäämme odottelemaan lisätietoja tästä aiheesta…

Leave a Reply