Teen tänään muutoksia HessunKahvila podcastin RSS-syötteeseen jälleen. Mikäli tästä aiheutuu ongelmia, ilmoittelen niistä täällä Blogissa. Homman pitäisi sujua huomaamattomasti, mutta niinhän sen aina…hehe. Mutta pidän teidät ajantasalla tapahtumista kyllä, joten don’t worry. 🙂

One thought on “HessunKahvilan RSS-säätö 22.04.2006

 1. Muutin RSS-syötteen asetuksia tänään. Tein seuraavat kommervenkit:

  1.) Poistin alkuperäisen fiidin uudelleen ohjaukset (2 kpl)
  2.) Vaihdoin alkuperäisen fiidin Feedburnerin lähteeksi
  3.) Korjailin RSS-validator -sivuston ilmoittamat virheet fiidissä

  Näiden korjausten lisäksi olin vielä yhteydessä iTunesin supporttiin (lähetin sähköpostia sinne), jotta he korjaisivat vielä fiidin osoitteen, joka uudelleen ohjauksesta johtuen oli väärä. Tosin tämä ei ilmeisesti kuitenkaan haittaa toimitaa. Oikea fiidin osoite on http://feeds.feedburner.com/hessunkahvila ja iTunesissa on tällä hetkellä fiidi osoitteella http://feeds.feedburner.com/hessunkahvila?feed=rss2. Homma näyttää silti kuitenkin toimivan.

  Tämän muutoksen jälkeen HessunKahvila -podcast ilmestyi jälleen iTunesin Top-100 listalle, jossa se on tätä kirjoitettaessa sijalla 14. Eli kuten aiemmin epäilinkin, oli kyseessä tekninen häiriö. Ilmeisesti tuo Feedburner -syötteen osoite ero ei aiheuta mitään ongelmia enään. Mielenkiintoista tässä on se, mikä edellämainituista korjauksista lopulta korjasi tilanteen. Joko fiidin uudelleenohjauksen poisto tai RSS-syötteen virheiden korjaus. Fiidissä oli 3 virhettä. 2 virhettä olivat iTunes tageissa, jossa ilmoitetaan jakson kesto. Vanhempi versio podpress -pluginista ei osannut kertoa parin ohjelman kesto tietoja oikein. 1 Virhe oli wordpressin koodissa, jonka korjasin käsin feedvalidatorin antaman ohjeen mukaan.

  No oli miten oli, mutta homma on nyt vihdoinkin jälleen kunnossa. HK on listoilla ja tavoittaa näin uusia kuulijoita entistä paremmin. Huoh! Toivottavasti näistä edesottamuksista on hyötyä toisille podcastaajille, jotka mahdollisesti painivat samojen ongelmien kanssa. Palataan asiaan. Pistä postia / kommenttia tähän tarinaan, jos törmäät samoihin juttuihin tai muuten vaan huvittaa 🙂

  Huomenna sunnuntaina pukkaa jälleen uutta HK jaksoa. Stay tuned.

Leave a Reply