Huomasin juuri sattumalta, että HessunKahvila -podcast sivut eivät toimi Microsoftin Internet Explorer -selaimella täysin oikein. Sivun oikean reunan valikkopalkki jää näkymättä. Tuossa palkissa ovat mm. podcastin tilauspainikkeet. Ohjelmien suorakuuntelu, videoiden katselu ja podcastin varsinaiset “postaukset” näkyvät kyllä oikein sivun keskiosassa. Selaimen versiosta riippuen saatat saada sivuja ladatessasi virheilmoituksia skriptivirheistä. Nämä eivät ole vaarallisia, mutta aiheuttavat sivun toimintaan edelläkuvattuja ongelmia.

Sivu toimii moitteetta mm. Mozilla Firefox ja Macin Safari -selaimilla. Pyrin korjaamaan vian mahdollisimman pian. Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että vika on sivuilla käytetyn podpress-pluginin syytä, joten saatan joutua odottelemaan bugikorjauspäivitystä tähän käyttämääni ohjelmaan. Mikäli haluat esim. tilata podcastini tällä välin, suosittelen käyntiä iTunes -verkkokaupassa ja sen podcast -osiossa. Voit myös tilata podcastini tästä iTunesiin. Mikäli sinulla ei ole iTunes ohjelmaa voit ladata sen tästä. Mikäli käytät muuta ohjelmaa podcastien kuunteluun, löydät podcastini RSS-syötteen täältä.

Leave a Reply