Hehhehee…Virittelin ensimmäisen podcastini verkkoon äsken. Mutta….iWebillä julkaiseminen muualle kuin .MAC tsydeemiin aiheutti taas pientä säätöä podcastingin julkaisun suhteen. No nyt “pienen” säädön jälkeen (ja kellon ollessa jo 01.00) podcast on verkossa ja toimii. Käyppä siis kuulostelemassa hölinää ja pistä kommenttia miltä kuulostaa. Osoitehan on se tuttu, joka näkyy sieltä “show noteseista”. Suuntaappa selaimesi pääsivustolleni ja valitse sieltä linkki Podcast.

Ps.
Vaihdoin taas kokeeksi myös tämän blogin lay-outtia. Miltäs näyttää (jos en jo ole vaihtanut takaisin samaan, kun luet tätä ..heh).

3 thoughts on “Eka Podcast!

  1. Eipä toiminut tuon podcastin tilaus, vaan pukkasi ruudun täydeltä merkkisotkua… Sen sijaan suorakuuntelu(?) onnistui mainiosti. Hieno ensimmäinen lähetys!

  2. Morjensta vaan. Ja kiitokset kehuista 🙂

    On muuten totta, että podcastini tilaus ei vielä jostain syystä toimi. Törmäsin tähän myös itse eilen, kun testailin. iWebin kamojen (sivut, blogit, podcastit jne) julkaiseminen muualle, kuin .mac serverille on hieman kimuranttia. Ainakin aluksi, ennenkuin “parhaat menetelmät” ovat löytyneet.

    Millä selaimella surffailit? Merkkisotku johtunee siitä, että selaimesi ei tukenut RSS-fiidiä (Firefox?). Safari ainakin mulla näyttää sivun RSS-syötteen “oikein” mutta ei osaa silti siirtää tilausta iTunesiin… Että pientä säätöä vielä. Meanwhile, pitää vaan käyttää suorakuuntelua 🙂

  3. Jaapasta jaa…

    Kävin vielä kokeilemassa uudemman kerran tuota podcastini tilausta. Jii on oikeassa. Podcstin tilausnappulan painamisen jälkeen selain tosiaan näyttää RSS-syötteen, kuten sanoin, mutta kun siellä syötteessä olevaa linkkiä itse podcast tiedostoon napsauttaa, tulee ruutuun vain merkkisotkua. Tästä oli ilmeisesti kysymys. Eli jotain kummaa tuossa toiminnossa vielä tosiaan on. Pitää huomenissa vähän “googletella”, niin eiköhän se siitä 🙂 Kaiken järjen mukaan tilaus nappulan pitäisi avata podcast tilaus esim. iTunesiin tai muuhun podcastien tilailuun tarkoitettuun softaan tapauksesta riippuen.

Leave a Reply