20140421-203938.jpg

Maaliskuussa aloin päästä pikkuhiljaa sairastelujen jälkeen taas normaaliin 3 x viikossa tahtiin. “Pieni” viikon mittainen sairasloma osui tähänkin kuukauteen, mutta silti loppusaldo näytti kuntoilun mielessä kokolailla positiiviselta. Talvikauden sitkeä flunssakierre, joka sittemmin katkesi vasta FESS leikkaukseen (poskionteloiden tähystysleikkaus) vei kuukausia kestäessään vähäisenkin peruskunnon ennennäkemättömiin pohjalukemiin. Se on näkynyt paitsi varovaisena kuntoilun aloittamisena, myös kuntotestien tuloksissa huhtikuulla (LIKES ja Polar). Noh, mutta hyvää tilanteessa on se, että vaivat ovat pikkuhiljaa takana päin ja suunta on vain ylöspäin (paitsi painossa, jossa se on toivottavasti alaspäin…).

Maaliskuu meni siis näissä merkeissä. Merkillinen talvikausi 2013-2014 oli siis monella tapaa merkillinen: oliko talvea ensinnäkään ollenkaan? En ainakaan hiihtänyt metriäkään (pääosin lumen puutteesta johtuen). Kerran kävin retkiluistimilla. Kävelypainotteiseksi meni homma. Maaliskuussa taisin käydä ensimmäisiä kertoja pyörän kyydissä. Myös uintilenkkejä ja etenkin tekniikkaharjoituksia tuli tehtyä jo maaliskuulla.

Koko kevättä (vai oliko se talvea) on siivittänyt myös huima Polar V800 mittarin odotus. Tämä huipentui tässä huhtikuun puolessa välissä kun myydä pätkäisin kaikki sykemittarini (RS800CX ja RCX5) lisävarusteineen uutta odotellessa. Tätä kirjoittaessa olen siis vain Loopin ja H7:n varassa. Hyvä peli sekin, mutta eittämättä liian alkeellinen harjoittelun aikaiseen seurantaan ja ohjaukseen (ainakin minulle, joka olen tottunut suurempaan detail määrään ja analyysiin…jo yli 20v Polarin huippumalleja käyttäneenä gotlettina).

Sormi kipeänä jatkan siis Polarin sivujen selaamista ja re-freshausta (F5 takomista :-)). Siinä välissä sitten kiihtyvällä tahdilla treeniä. Ostoslistan kärkipäässä Polar V800:n kanssa kimaltelee muuten myös haave uintiin sopivasta märkäpuvusta. Avovesikausi kun on jo Päijänteelläkin alkanut. Yay!

Palataan asiaan.

Leave a Reply