Spotify..bye for now

Heippa Spotify – ainakin toistaiseksi (lievennys). Siis mitä?!!?1

Nokun jotenkin vaan olen kyllästynyt tässä viimeaikoina tilausmusan ajatukseen. Haluaisin ennemminkin palata ostamaan musiikkia ja päätyä myös omistamaan sitä sen kautta. En tiedä, kauanko tämä ajatus kestää ja onko siinä ideaa, mutta nyt se tuntuu järkevältä. Niin monet kuukaudet ehdin jo Spotify premiumia maksaa, sitä kuitenkin lähes kuuntelematta (ainakaan koko rahalla), että nyt tuli stoppi.

9e/kk siitä mahdollisuudesta, että kaikki musa on saatavilla rupesi tuntumaan turhalta. Se on kuitenkin 108e vuodessa. Sillähän saa jo n. 100 kappaletta tai rapiat 5 levyä iTunesista..ja ne jää myös olemaan. Spotify loppuu, kun hana suljetaan. Eikä siellä sitä paitsi edes ole Pink Floydia 🙂

Monet kerrathan tuota palvelua on tullut hehkutettua, mutta josko nyt kuitenkin tämä olisi tässä. Saapa nähdä kauanko hermo kestää paluuta download-meininkiin. Saapa nähdä. 🙂 Vai onkohan tässä joku uusi trendi alkamassa? Heikko signaali. Vähän niinkuin paluu vinyyleihin?

6 thoughts on “Heippa Spotify!

  1. Olenko hipsteri kun vastustin jo alkuaankin tuollaista spotifyä. Toisaalta facebook ja muutkin on sellaisia sivustoja että olemme vain sisällöntuottajia ilman oikeuksia, missä vaiheessa itse omistamme musiikin/valokuvat/ajatuksemme..

  2. Pasi on nyt asian ytimessä (hipsteri kun on :-)). Facebook on kyllä belsebuubin keksintö tuossa suhteessa.

  3. No mulle Spotify on ainakin reitti löytää uusia bändejä (joo, toki on muitakin väyliä). Kuitenkin ostan vielä hyvät levyt ja etenkin pienten bändien levyt esim. iTunesista ihan vaan supportin takia . Tietysti vinyylisoitin ois hiano 😀

  4. About sadalla eurolla saa sen viitisen cd:tä myymiöstä, tai halvennuksia spottaamalla enemmänkin.

    Ne sitten kiepsahtavat tarvittaessa kätevästi vaikka häviöttömään formaattiin, tai tiukasti pakatuksi variable bit-rate mp3:ksi tarpeen mukaan. Ja kotona on kiva arkisto 🙂

    Spotifyllä on kyllä paikkansa, ja Jii75:n tavoin käytän sitä itselleni uusien artistien ja musiikkityylien spottailuun. Ja löydöt tulee sitten hankittua cd:llä mikäli sellainen vain on saatavilla.

    Mutta minä nyt olenkin tällainen retrojäärä 😉

Leave a Reply