X-posted from hessunblogi.posterous.com

Joskus taannoin kerroin innoissani siitä, kuinka kaikki muuttuu ja niin myös HessunBlogi osoitteeseen posteorus.com. Kuinka turhaa se olikaan. Aivan turhaa, poikamaista hätäilyä. Siksi onkin jälleen aika tarkistaa kytkennät ja siirtyä itse hostattuun wordpress -installaatioon. Vanhaan tuttuun, jo vuosia toimineeseen, blog.hessujarvinen.com osoitteeseen.

Kaikkehan on koitettava (teknologiassa) ja niinpä tuli tämäkin testattua. Luulin, että posterous auttaisi julkaisemaan tehokkaammin. Pyh. Ei mitään apua. Siispä takaisin omiin systeemeihin. WordPress on kehittynyt muuten huimasti tässä väliajalla. Pitääkin mennä tästä tutustumaan taas sen saloihin. Löysin kätevän plugarin, jolla muuten sain imuroitua kaikki postaukset ja kommentit täältä Posterousista takaisin WordPressiin (ainakin omaan, ei siihen pilveen).

Jos luet blogiani RSS -lukijan kautta (mikä on kätevää), niin mahdatpa ihmetellä että mitä se äijä horisee. Ällös siis välitä. Keep on reading. Tämä on vain tälläistä web-hörhöjen horinaa. RSS löytää tiensä lukijaasi kaikesta tästä huolimatta…jälleen..

Leave a Reply