Polar

Jaa-a melekoista jahkaamista, voisi äkkinäinen todeta tästä mun treenaamisen seuraamisestani. Noh, olennaistahan on treenien seuranta (ei treenaaminen) vois joku toinen tokaista. Niin tai näin, niin olen taas ihastunut polarpersonaltrainer.com -palveluun. Ai miksikö? Enkös juuri taannoin kirjoittanut aiheesta verkkotreenaamisen anatomia, jossa ylistin Sportstrackeria. No kirjoitin toki, mutta ajatuksen siirtymään jälleen takaisin kohti Polaria on parikin syytä. Näitä ovat mm.

1.) Kännyköiden rajallinen akkukesto. Akku on aina lopussa, kun työpäivän jälkeen pitäisi lähteä lenkille.

2.) Kännyköiden rajallinen tuki esim. Polar bt -sykepannalle (ei toimi iPhonessa eikä WP7:ssa).

3.) Sportstrackerin web -käyttöliittymä ei toimi iPadissa ja muutenkin palvelusta puuttuu Polarin touhuun kumuloitunut ote sykemittaukseen perustuvasta treenauksesta. Tämä ei ehkä validia kaikille, mutta minulle on.

4.) Edelliseen liittyen harjoittelun suunnittelu ja kuormituksen seuranta yms. ainakin tälläistä heikkokuntoista kiinnostavat asiat.

Ja niin edelleen ja niin edelleen. Kännykkäseuranta on siis jees edelleen, mutta nyt pitää taas koittaa saada syvempää ulottuvuutta ja analyysiä. Eihän sitä Excel -mies muuten. Niin ja ne arosutta muistuttavat kuivakat juoksija ystäväni, jotka nauravat siellä taas partaansa, että mitähän se läski tuolla taas höpisee, voivat nyt vain hihitellä siellä itsekseen. Koska tää on  iso osa (meinasin muuten kirjoitta iOS osa) koko touhua…minulle. No okei..fiiliksen ja terveyden lisäksi tietenkin. ūüôā Teknokraatti on sitä myös hiihtoladulla.

Polar on siis onnistunut kehittämään aiemmin parjaamaani web palveluaan niin, että se houkuttaa minua takaisin hunajan lailla. Palvelussa on muuten sharetus Fakebookkiin ja muihin palveluihin. Dataa pystyy siirtämään uusista koneista sinne jopa Macilla jne. Jää nähtäväksi pitääkö treenien suunnitelmia tehdä ja siirtää rannelaitteeseen edelleen Precision Performancella, vai voisiko sitä heittäytyä aivan pilvenveikoksi ja hoitaa koko touhun webissä. Niin toivon ja pelkään samalla, että Polar RS800CX mittarini ei tue kaikkia näitä toiveitani…. Tietysti, jos te siellä Polarilla laitatte mulle tulemaan yhden kappaleensitä  mahtavaa ja kaunista RCX5 -mittaria, niin auttaiskohan se mahdollisesti eteentulevissa ongelmissa…ja saisi treenini luistamaan, niin että siitä kirpoava ilosanoma kaikuu kaikkialla ūüôā

No jää nähtäväksi, kuuluuko tämä Kempeleessä?

Täältä taas tähän.

Ainiin.. Säde oli kommentoinut ansiokkaasti (puoli vuotta sitten) edellistä kirjoitustani tästä aiheesta. Hän oli tuonut kommentissa tietooni hienon palvelun nimeltä http://www.movescount.com/ Vaikuttaa muuten vallan hienolta systeemiltä: Tukee Suunnon rannetietokoneita, iPhonea jne. Tuossa on ideaa! Harjoituksia voi siis logata millä milloinkin sopii. Tätä pitää tutkia.

One thought on “Polarpersonaltrainer.com is back!?

  1. Pingback: blog.hessujarvinen.com » Blog Archive » Bluetoothista tuli viisas – Sykemittaus ja iPhone 4s

Leave a Reply