Visual_radio

 

Olen joskus aikaisemminkin tuskaillut, että blggaus on jäänyt nopeampien keinojen jalkoihin. Olen myös aina tässä vuosien mittaan äimistellyt Helgen (Visual Radio) bloggausta, joka tuntuu olevan todella randomia ja joskus jopa sivusta katsoen hieman epäselvää. Tänään taasen klikkasin erästä postiaan ja luin blogin sivupalkissa olevan selvityksen. Boom! Sitten tajusin sen, mikä RSS:ää käyttävältä jää huomaamatta. Sehän on todellakin muistikirja itselle ja samalla tietenkin muille. Eikös siinä ole oikeastaan bloggausta miltei parhaimmillaan! Hemmetin hieno idea. Collaboratiivinen muistikirja, sanois Ruotsalainen ūüėČ Miksi tälläinen pitäisi olla mahdollista / normaalia vain jossain mikroblogissa? Miksippä ei blogissa. Nih.

Josko unohdan siis itseänikin vaivaavan liian artikkelimaisuuden ja ryhdyn vaan postaamaan. Josko se iskee kipinää ja kenties hiljaiset signaalit jäävät kiinni…tai sitten sammuvat. No niin tai näin, on se ainakin viisaampaa kuin tyystin kirjottamatta oleminen. Nuf said.

One thought on “Visual Radio – muistikirja 2.0

Leave a Reply