Morjensta vaan, pitkästä aikaa myös tämän blogin puolella. Pitäs varmaan taas kirjoitella useammin tännekin (joo joo) 🙂

Noh. Eilenhän se oli taas se Apple-uskovaisten messupäivä. Steven perillisethän ne siellä messusivat ja kansa pettyi jälleen kerran. On se hankalaa tuo odotusten hallinta kun on päästänyt homman liian hyväksi. Tästä iPhonen hyvyyden paradoksista puhuin muuten uusimmassa HeKassakin. On se hankalaa.

Ajat ovat muuttuneet. Itse en ehtinyt edes katsomaan koko julkistustilaisuutta livenä, saatika puhumaan siitä livenä..weird times. Noh, oli hieman tuota parempaa tekemistä, kuten vauvan hyssyttelyä 🙂 Aamulla kuitenkin töihin ajellessani katselin…siis kuuntelin Applen virallisen videon Siristä. Jösses, siinä sen sitten tajusin! Juuri kun pääsin sanomasta, että on hankalaa kun on täydellistä, niin eiköhän Apple tee sen taas: Se kapitalisoi puheohjauksen! Tästähän seuraa sitten se, että toiminto on kohta yhtä de-facto standardi puhelimissa, kuin kamera tai GPS. Kohta Botswanassakaan ei käytetä puhelimia, joissa ei ole ääniohjausta. Sanoppa mun sanoneen sitte. Ensin hävis napit, sitten koko sormet. Niinkin sen vois kai muotoilla.

No nyt joku siellä jo huutaa, että vanha juttu. No NIIN muuten onkin! Keksitty jo ties milloin 1987…ainakin Applella. Ja onhan Googlekin tätä yrittänyt tuoda jo puhelimiin ja vaikka mihin. Näissä hommissa ei olekkaan kyse siitä, kuka yrittää ja keksii vaan siitä kuka sen kaupallistaa ja kertoo/paketoi haluttavalla tavalla. On ne aika epeleitä siellä Infinite loopilla.

Katto ny vaikka itte. Tämmönen video duunattiin jo vuonna 1987:

Via Samikki

Ja tämmönen on iPhone 4s ja Sirin virallinen esittelyvideo, joka duunattiin “eilen”:

Aika heviä! 

Ainiin ja PeeÄss: Se AppleTV tuli Suameen! Jesh!

2 thoughts on “Tulevaisuudesta päivää!

  1. Myös pilvi hienosti toteutettuna tulee yllättämään käyttäjät. Tokihan tuo ei ole ainoastaan For-Steve -luurin ominaisuus (koska tulee myös iPadeihin, 3GS:ään ja 4:een), mutta se yhdessä muiden parannusten kanssa asetti riman korkeammalle kuin ehkä osataan arvella… Hauska nähdä 4S ja kilpailijat seuraavissa testeissä rintarinnan.

  2. Totta töriset! Apple on taas kerran paketoinut hienosti läjään myös tuon pilvitouhun. Kyllä täytyy sanoa, etä iOS maailmassa on onistuttu tosi hienosti tuon infran rakentamisessa. Sen päälle on sitten hauska / mahdollista värkkäillä näitä hienoja palveluita. Ja kaikkihan alkoi iPodista..tai oikeastaan iTunesista .. noin niinku tavallaan :-)Kyllä on taas rima himpun verran korkeammalla juu.

Leave a Reply