Nayttokuva_2011-06-30_kohteessa_10

Wohoo!! Nysse sitten alko. Jaa mikäkö? No sen päiväinen Google Plussailu. Olipa muuten miälenkiintoinen tuo tapa, miten se kutsu sieltä ilmeni. Sain nimittäin Samikilta viestin Gmailiin, että Juhuu. Ja siinä viestissä oli nappi, notta katsoppa tätä juttua Google Plussassa. Siellä sitten odotteli mahdollisuus liittyä Google Plussaan. Ilmeisesti Samikki oli siis laittanut paitsi viestin, niin myös kutsun. SUUUURET kiitokset siitä. Tämähän on vallan mahotonta. 🙂

Ja ennenkuin ehdit kysymään, niin TOTTAKAI pistän kutsuja tulemaan. Pistä kommenttia tänne blogiin, niin läärätään niitä sitten. Mulla ei vaan ole vielä mitään hajua miten niitä laitetaan ja montako niitä on, mutta kaikki menee mitä tulee. Näinhän se on 🙂

Plussailemisiin!

Ps. Muistathan muuten AINA lukea Pinseriä kesällä (ja talvella). Seon hyvä!

31 thoughts on “Sittemmää Google Plussasin sitä…

 1. Juu..jahka selviää, miten 🙂 Ei muuten toimi Googlen kauppa tuon mobiilin lataamiseksi. Tai siis ei löydy koko softaa. Ei napilla webistä, eikä suoraan kaupasta. Rikki taitaa olla.http://www.google.com/mobile/+/

 2. Vaikuttaa mielenkiintoiselta palvelulta. Saataisiinko vihdoin haastaja Facebookille. Se on ollut jo niin pitkään pinnalla että kaivataan kyllä vaihtoehtoja. ps. Mikäli sulla on kutsuja reilusti jaossa, niin olisin kiinnostunut. sähköposti on etunimi.sukunimi ja loppuun gmail.

 3. Tuliko sulle Marcus kutsu, kun laitoin sut tutut -piiriin? Mitenkähän löytäisin Z:n tuolta / kutsuisin…hmm…

 4. Ei ainakaan vielä pompsahtanut mailia asiasta…

 5. lada…..110….hb@….gmail…..,,,,comsinne vaan … (ennen @ kaikki yhteen ja loput tiedätkin.) =)

 6. Ei ole kovin intuitiivista…en tajua, miten tolla kutsutaan. Olen lisäillyt ihmisiä ympyröihini…tuleeko siitä kutsuja? Ei vissiin?

 7. WHOA! Aivan käsittämätöntä…olin just @samikki ja @lassi kanssa reaaliaika hang-outissa. Katsottiin porukalla YouTube videota ja chatattiin menemään. Future really is here!! Samalla selvis se kutsuhommakin. Eli kun lisään sun sähköpostin vaan johonkin omaan circleeni tai aktivoin / kohdistan sen muuten vaan sun sähköpostilles, niin saat kutsun (voiko tän epäselvemmin sanoa…no tarvin siins sen sähköposti osoitteen). Sitten vaan odotellaan, että Googlen serverit saa homman prosessoitua. Hieman nimittäin on latenssia tällä hetkellä…

 8. Miten saat sähköpostis mulle: DM mua vaikka Twitterissä, niin ei tartte tänne blogiin laittaa alttiiksi. Olen siellä @hessuj DM vaatii tietysti sen, että seuraamme toisiamme siellä, mutta sehän järjestyy.

 9. \o jos minunkin etunimi.sukunimi @ gmail:n lisäisit niin arvostaisin .. tai siis plussaisin kovasti!

 10. Taitaa olla aika kovan testauksen alla toi Google+, ainakin Twitterin ja blogien perusteella. Toivottavasti ei hyydy ihan yhtä pahasti oma kone tai serverit, kuin aikoinaan Wawen kohdalla.

 11. Timonkin lisäsin juuri. Saapa tosiaan nähdä, käykö ns. wavet tosiaan. Aika hitaasti varmaan lähtee kutsuja. Kertokaapa, kun niitä alkaa tulemaan. Olis mielenkiintoista tietää oonko osannut tehdä oikein 🙂

 12. Kiitti vinkistä Marcus! Toi oli hyvä lisäys. Eli pitää tosiaan kirjoittaa joku juttu striimiin, jonka jakaa sille ryhmälle, mihin kuulut/kuulutte.. Noh, nyt sellainen on tehty. Tuliko kutsuja? Mulla on public hang-outti päällä kanssa, joten kun pääsette mestoille, niin voidaan testata videochattia 🙂

 13. Kiitos! Mitään ei vielä ole kuulunut, palaan asiaan kun (eikä toivottavasti jos) postilootaan tuo tipahtaa..

 14. Timo: Lähetin sulle henk.koht pläjäyksen nyt uudestaan. Tää on vähän tällästä harjoottelua. Eli eka laitoin sut ryhmään, mutta oli varmaan myöhäistä, kun sen kutsu/tarina oli jo fiidissä…siksi pitänee laittaa aina kutsuttavalle henkilökohtainen juttu fiidiin. Sitä kautta pääsee kiipeemään sitten kyytiin. Massa postaus onnistuu ryhmän (circle) kautta, mutta circleen lisääminen jälkikäteen ei generoi “kutsua” näköjään. Vähän hämärää, mutta näin se on…vissiin…

 15. JEsh…hienoa! Eli sain korjattua alkuperäisen sössimiseni. Nyt tiedän siis, mitä pitää tehdä. Hieman kesti 🙂

 16. Hidas on Google, ei ole tänne vieläkään tullut kutsu perille.

 17. Jos kutsuja vielä riittää, niin mielelläni sellaisen vastaanottaisin 🙂

 18. Marcus: Eikö vieläkään oo tullut perille? Monet muut joille oon lähettänyt ovat jo saaneet aikoja sitten kutsun…sössinköhän mää jotain. Nyt just laitoin sulle uuden viestin / kutsun gmail osoitteeseesi. Pingaa, mitä kuuluu.Tomi: Pistä vaan mulle sun sähköposti osoite jotenkin. Vaikka hessu at hessujarvinen piste com osoitteeseen.

 19. täällä ei oo vielä näkynyt. Kiertää jotain kiertotietä varmaan. =)

 20. @jp_gontjarov Juup. Löytyy. Laita mulle sun sähköpostiosoite (google). Mun osoite on blogin kommenteissa.

 21. @jp_gontjarov kutsu lähti. Voi olla vähän ruuhkaa, mutta toivotaan että tulee nopeasti.

Leave a Reply