Media_httpwwwcreative_lsjyi

Monimutkaista on homma, nimittäin syömishomma, tuolla avaruudessa. Törmäsin tässä päiväkahvia särpiessäni aiheesta kertovaan juttuun Creative Review blogissa. Aatteleppa ite, purkki Cokista painottomuudessa…ja röyh. Vatsanportti kun toimii parhaiten kun ei ole painotonta. Kaikkee siis pitää koittaa, paitsi Cokista avaruudessa…ja oli kai niitä pari muutakin juttua. On muuten mielenkiintoista kun tuotebrändi on noin iso..huh. Noh. Eipä ollut kuulema Pepsikään mitään makoisaa avaruudessa. Lämmintä molemmat. Miksiköhän eivät toivoneet Dr. Pepperiä, se olis varmaan toiminut. Space Coke…cake…coke. No joo. 🙂

One thought on “Röytäisy avaruudessa..

  1. Tyyppasin vuosi sitten avaruusjäätelöä Nykissä. Semmoinen pakastekuivattu Puffetti. Ihan ok, Ei mitään superherkkua, mutta hei, jos pääsit avaruuteen, niin mitä väliä.

Leave a Reply