Nonni! Hami paperit tulivat pari päivää sitten. Juuri kun pääsin valittamasta, että odottavan aika on niiiin pitkä ūüôā Olen nyt sitten virallisesti OH6FXL. Tästä seuraa myös se ennakoitu muutos, että HAM -höpinät siirtyvät täältä blogista uuteen. Perustin nimittäin näitä juttuja varten ihan oman sivuston osoitteeseen oh6fxl.com Uskon että homma on sen verran kokonaisvaltaista, että sille voi pyhittää ihan oman blogin ja jopa oman domainin. Mikäli siis muiden höpinöideni ohella myös HAMi hommat kiinnostavat, niin viritäppä selaimesi em. taajuudelle ja tilaa blogin syöte myös sieltä. Sivuston lisäksi hommaa varten on myös videokanava YouTubessa, joka kannattaa ehkä tsekata myös, jos aihealue on lähellä sydäntä. Touhu täällä blogissa jatkuu tästä huolimatta ja ehkä juuri sen ansiosta ihan ennallaan. Omituisia juttuja satunnaisessa tahdissa. HessunKahvila puolestaan yhdistelee näitä kaikkia avaruuksia eriskummallsten kierrevirtausten avulla, joten se se vasta kannattaakin tsekata. Näihin kuviin ja tunnelmiin… 

Ai että mikäkö tuo otsikko on? Paradigm Shift –> Blogadigm Shift .. sanoisi puujalkavitsien kuningas ja niinhän se sanookin.

 

Leave a Reply