Eilen se Apple -fanboy taas vähän jännitti, kun Emoalus Cupertinosta pysäytti teknomaailman siinä viiden

Kun Omena ja Omena sopivat

aikaan iltapäivällä hetken hartauteen. Huhumyllyt velloivat pitkään ja hartaasti. Toivottiin iTunesin suoratoistoa (Messiasta Spotify -tyyliin) ja vaikka mitä. Itse odotin muiden Apple-päiden joukossa juurikin niitä samoja, mutta eipä niitä tullut. Sen sijaan tuli Tö Piitles Liperistä…Eikun Beatles. w000t!?

Noh. Symboolistahan se on. Kyllä Steve-boy mielenmuokkauksen tietää. Eipä ole muissa kaupoissa Beatlesia ja saapa nähdä tuleekokaan. Luulis kyllä tulevan, mutta ei varmaan ihan heti. Ovathan Apple Computers ja Apple Corp. (Biitlesin firma) kiistelleet asiasta (EMI mukaan lukien) varmasti pitkään. Vai kiistelivätkö Applet vain nimistään aikanaan. Noh, anyway. Hankalaa oli joka tapauksessa.

Steveähän tämä mahtiteko auttaa taas askeleen lähemmäksi teknojumaluutta..ja busineksen haltijaa. Luulenpa, että se suoratoistokin sieltä joskus tulee, kunhan “nää tärkeemmät asiat” saadaan ensin haltuun. Biitles on rautaa, mutta että ihan näin rautaa… Onhan sitä joskus sanottu että tuo “fab four” teki ihmiskuntamme merkittävintä populäärimusiikkia, joten ehkä herrat ansaitsevat nyt tämänkin jakamattoman huomiomme (pääsispä itse joskus samaan…ja sitten mä heräsin). Hyvää tässä on ainakin se, että tämän tekosen avulla myös tulevat sukupolvet, jotka eivät älpeelevyistä mitään tiedä, voivat kultivoida itseään pitkätukkien tuotannolla, nyt ja iankaikkisesti. Amen.

No älä ny berberiäs revi hyvä miäs…tykkäänhän mää Biitlesistä. Harmittaa vaan, että ei tullu sitä iOS 4.2 päivitystä iPadiin tai ees jotain muuta teknoporkkaa. Peace Man ja Hey Jude vaan sullekin. Tsiigaa mun pulareita! 😉

Leave a Reply