Vaikka treeniblogi on kumahdellutkin tyhjyyttään viime viikkoina, ovat treenit kuitenkin sujuneet hyvin (yhtä viikkoa lukuunottamatta). Seuraavaa treenien syväluotausta odotellessa pääset piipahtamaan Päijänteen jäälle! Viimepäivinä luonto on hellinyt hiihtäjää loistavan kelin ja mahtavan hankikannon muodossa. Tänä talvena lähes käymättömät jäät ovat päässeet jälleen hyötykäyttöön, ainakin suksilla. Moottorikelkat ja kävelijät tuntuvat edelleen paikotellen uppoavan sohjoon…Mikäpäs siinä on hiihtäjän hiihdellä! Pistämätöntä!

2 thoughts on “Hämärät hiihtoterveiset [video]

  1. Upean näköiset hiihtokelit! Tässähän alkaa vanha suksien vältelijäkin jo harkita hiihtoharrasteen elvyttämistä. Etenkin kun nykyään menee taas valaistu latu 50m takapihalta 🙂 Täytyy vain toivoa, että jatkossakin saamme täällä etelässä nauttia oikeista, lumisista pakkastalvista.

  2. Kelit ovat kyllä suosineet nyt keväthiihtäjää. Suosittelen lämpimästi hiihtimien hankintaa, nyt kun ladut ovat sullakin lähellä 🙂 Kevät onkin oivaa aikaa suksien hankinnalle, joskin tänä vuonna kauppa on käynyt varmasti tiuhaan ja ale-suksia ei välttämättä ole ihan takavuosien tapaan. Kannattaa kuitenkin tsekata.

Leave a Reply