Jeee!! Nyt se sitten on vihdoinkin auki myös Suomessa. Nimittäin Google Street View, tuo Googlen legendaarisen karttapalvelun päälle rakennettu todellisuuden ulottuvuus. Ei sitä pysty selittämään. Mene ja testaa, vedä karttapalvelussa näkyvä pieni ukon kuva kadulle ja pudota sinne. Tzasam…siinäpä näkymä kyseisestä kohdasta. Kätevää kuin se kuuluisa saippua!

Velipoikani Jussi bongasi Googlen kartta-auton kesäisellä ajelullaan Mänttässä. No..niinhän siinä sitten kävi, että myös Google bongasi Jussin. Legendaarista! 😀

4 thoughts on “Google Street View på Finska

  1. Hei!

    Ja uskomatonta kyllä, tuo toimii nyt myös iPhonen Maps-softassa (Eli ihan se oletuskarttasofta). Siinä tuon ukkelin saa näkymään viimeistään kun kartalle pudottaa sen taulunastan vai mikä lie nuppineula.

    Jopa Turku näyttää hienolta kaupungilta tuolla softalla tarkasteltuna 😉

  2. 40100.net: Eipä mithän 🙂

    Harri_Tku: Toi on kyllä hämy ja loistava setuppi! Ihailin Steve-sedän iPad demossa saman kaltaista ajatusta jo Google Earthin osalta. Nyt kun mapsissa on Suomessakin tämä streetviewi, niin alkaa oleen aika augmeted reality -meininki 🙂

    Kristoffer: Totta! Outo efekti tuo. Ja etenkin kun tuntuu siltä, että kieli vaihtuu päivän ja / tai zoomaus tason mukaan..jotenkin epäloogisesti välillä. Sama siis kaikissa Googlen karttatuotteissa (latitudeissa yms). Eikös.

Leave a Reply