8 thoughts on “Nokia N900 LIVE UnBoxing!!

 1. Tsiisus, miten äijällä piti hermo tehdä unboxing tällä tavalla… itse olisin varmaan repibyt käärileet paketista vapisevin käsin saman tien kun sen näppeihini olisin saanut 🙂 Vai oliko niin että odotus kehitti hermot teräkselle (vaan toivottavasti ei verekselle 🙂

  As geeg as it gets 😉

 2. Hih. Tosiaankin. Hermo oli jo niin rautainen kaikesta siitä odottelusta, että siinhän ehti hyvin särpiä sumpit ja viritellä kamerat 😀

  Aika geekkiä tosiaan..hehe.

  Maisteri: Splendid, indeed!

 3. Nyt olet tuota ehtinyt tuotantoversiota livenä käpistelemään, niin millainen on tuntuma sen akkukestosta? Onko tuosta oikeasti mobiiliksi surffilaudaksi, vai pitäisikö kantaa vara-akkua ynnä laturia mukana?

 4. Tere Hessu,
  taisi olla viisas päätös tilata ysisatanen ennakkoon. Itse olen GSM-Storen jonossa edelleen vain muutaman dollarin tähden :-/. Eikä mistään tunnu löytyvän helpotusta.

  Minkä pituisen lisenssin muuten sait OviMapsiin ennakkotilattuun luuriisi. Olin itse positiivisesti yllättynyt kun sain omaan ennakko-ysiseiskaaani 24 kk:n lisenssin.

 5. Moro,

  KPa: Hyvä kysymys. Akkukesto on mielestäni kohtalainen. Tänään juuri sattui laturi unohtumaan kotiin ja päivän saldo on:

  1.) Puhelin irti laturista noin 07:00
  2.) Podcastin kuuntelua aamulla sekä hieman surffausta
  3.) Reilun tunnin puhelinpalaveria (perinteiseen puhelin-puhelin tyyliin)
  4.) Skype ja Gtalk pois päältä koko ajan (akun säästö syistä)
  5.) Lisää surffailua

  Lisäksi taustalla koko ajan postien hakua IMAPilla ja Mail For Exchangella (myös kalenteri sync jne.).

  Kello on nyt: 14:53 ja akku on reilusti alle 50% jäljellä. Palkki on vielä vihreällä, mutta tiukalle vetää sammuuko puhelin ennen kuin pääsen kotiin. DC-11 jäi myös kotiin, mutta kuten jo Facebookissa tilitin, se ei auta. Se nimittäin ei suostu lataamaan akkua, kun jännite pääsee tarpeeksi alas.

  Akku kestää siis mielestäni aika perinteisesti. Veikkaan samaa akkukestoa E-sarjan puhelimille samanlaisessa käytössä. Myös iPhonessa on varmasti samaa luokkaa oleva kesto.

  Eli parantamisen varaa kestossa on. Mua auttais, kun sais DC-11 lataamaan akkua…ja ostais pari ylimääräistä micro-usb laturia muutenkin… 🙂

  Pitänee tehdä jossain välissä vähän lisää videopodcastia aiheesta myös. Stay tuned, sanois ruotsalainen.

  Hape: Onpa harmillista. Mutta hyvää ei odota koskaan liian kauaa 🙂 Toivottavasti saat kuitenkin pagaasisi nopeasti.

  Käsittääkseni Ovi Maps on N900:ssa hieman eri, kuin N/E -sarjan muissa puhelimissa. Tästä 900-versiosta ilmeisesti puuttuu äänellä reititys (näin olen ymmärtänyt). En ole käyttänyt reititystä vielä, mutta kartat toimivat ihan sutjakasti. Itsensä ainakin löytää kartalta, eikä lisensseistä ole mitään puhetta missään.

 6. N900 tuli 14.12. ja meni tänään takaisin Nokialle. Onneksi on 7 päivän palautusoikeus. Känny kaatuili syyttä suotta jatkuvasti, enkä enää halunnut alkaa Noksun beta test useriksi, kuten kävin 97:n.

  Jotenkin alkaa mennä usko Nokian laatuun. Paraikaa on menssa reklamaatio toimimattomasta OviMapsin lisenssistä. Kahellaan…

 7. Hape,

  Onpas tosi harmillista! Ikävää, että sait noin kehnon laitteen. Etkö olisi saanut vaihtokonetta nopeasti tilalle? Olen lukenut, että joissakin malleissa on ollut tuota ongelmaa. Itsellä laite boottailee silloin tällöin, mutta ei häiritsevästi. Toivottavasti tämä kaikki korjaantuu seuraavassa firmiksen päivityksessä.

  Palailin tähän aiheeseen ja kommenttiisi täällä blogissa muuten uusimmassa HessunKahvilassakin (#136).

Leave a Reply