No huh huh! Kaivakaapa allakkanne esiin ja merkitkää tämä päivä historian kirjoihin! Meinasinpa nimittäin ihan tuolilta pudota äsken, kun kuulin, että se asia, josta olen nähnyt unta, jonka markkinointia olen vilpittömästi ihaillut ja jonka odottamisen olen ehtinyt myös kiroamaan (useampaankin kertaan) jo alimpaan belsebuubilandiaankin, on täällä! Nimittäin Reutersin raportoinnin mukaan O-P Kallasvuo on sanonut Nokia N900 laitteiden toimitusten alkavan tänään…juurikin niin! Tänään, ei eilen, ei huomenna vaan TÄNÄÄN! Tieto tulee sen verran korkealta ja luotettavasta lähteestä, että tähän saattaa jo kansalaistsuurnalistikin luottaa…

Ilmeisesti toimitukset kohdistuvat ensin tilausjärjestyksessä ennakkotilauksiin, joten ehkä oli sittenkin hyvä idea tilata pagaasi suoraan Nokian omasta verkkokaupasta (Suomi). Tein tilaukseni 21.9.2009, kello: 12:19 CET ja nyt onkin mielenkiintoista nähdä, koska laite saapuu.

Eli yksi “waiting game” loppui, mutta toinen alkoi. Sekundaattori raksuttaa pöydällä ja vilkuilen verhon raosta pihalle alituiseen. Josko se lähetti kohta tulee… On se kummaa 🙂

2 thoughts on “No VIHDOINKIN!

  1. Itsekin yllätyin, kun uutisotsikon takaa löytyikin huhujen sijasta faktaa ja Kallasvuon kommentteja. Mutta tuo “tänään” taitaa kuitenkin olla ulkomaanelävien aikatauluja 🙁

    Nokian verkkokauppaan on nimittäin päivitetty tieto: “Nokia Online Kauppa toimittaa N900 ennakkotilaukset viikolla 48.”

    Eli vielä joutuu hetken vartomaan..

  2. Morjens Mikko,

    Kyllä fakta on kummaa näissä hommissa…mutta totta se tosiaan on.

    Kun mainitsit, niin kävin nyt myös tsekkaamassa tuon web-kaupan ja siellähän se seisoo…kääk! Kuten todettua, waiting gamesta toiseen. Josko tällä kertaa kuitenkin tuokin olisi faktaa. On se kyllä harmoonista, kun meitä Suomalaisia näin sorsitaan…vaikka kyseessä on NOKIA…höh. Tänne se puhelin nyt ja sassiin, tai … öö … odotan lisää! 🙂

Leave a Reply