Kuten osa teistä lukijoistani onkin jo varmasti huomannut, on internet radiomme striimi.net palannut takaisin maailmankartalle. Töttöröö!! (fanfaari)…

Entistä ehomman palvelumme tärkeä mahdollistaja on uusi yhteistyökumppanimme SuomiCom.fi, josta suuret kiitokset heille. Palvelintila ja kaista kun ovat hyvän sisällön ohella internet radion tärkeimpiä osa-alueita. Myöskään ilman tekniikan ja taiteen harmoniaa ja hommasta ei tulisi mitään. Siksi kiitos vanhoista ja tulevista ajoista soi myös ohjelmatuottajillemme. Ilman ohjelmaa radio on, kuin televisio…tai jotain. 🙂

Koneet eivät hoida kaikkea ja hommat eivät tapahdu itsestään, siksi striimin.netin paluu on vaatinut jälleen myös epäinhimillisiä määriä inhimillistä ponnistelua. Tästä pyyteettömästä työstä ja väännöstä vilpitön kiitos myös huipputeknologia experttillemme Ninnnulle sekä alati valppaalle domainforward experttillemme Jiiille! Ylistys olkoon myös striimi.netin tuottajien, sillä ilman ohjelmaa paraskin tekniikka on turhaa. Kiitos siis jälleen koko striimin “posselle” palvelun pystyttämisestä. Toivottavasti tästä pystyttelystä ei tule perinnettä ja homma saadaan vihdoin stabiloitua. Hyvät puitteet tälle nyt ainakin ovat. Kaikkia osa-alueita siis tarvitaan ja kaikki osa-alueet alkavat myös pikkuhiljaa olla koossa. Siitä olen suunnattoman iloinen… ja lopetan tähän tämän ylettömän kaikkien kiittelyn. 🙂

Toivotanpa vielä kuitenkin kaikki uudet ja vanhat kuulijamme (te muuten vasta tärkeitä olettekin!…) tsekkaamaan uudistunutta striimiä. Sitä voi kuunnella nyt hitammillakin yhteyksillä, mobiilisti (In association with vapaasuomi.fi). Toimii, kuin junan vessa!

Striimi.net – Paras kuunnella!

Leave a Reply