Näin viimeyönä unta, jossa luin netistä että Nokia N900 myynti oli vihdoinkin alkanut. Mikä helpotus, mutta samalla yllätys. Että sitten heti 2. päivä marraskuuta, se tuntui jotenkin erikoiselta. Puolenkuun paikkeillahan sen rumban piti vasta alkaa. Liekö sitten jonkinmoinen enneuni. Pitää varmaan ostaa kristallipallo ja avata 0700 -numero, jos laatikko tupsahtaa postiluukusta tänään/huomenna.

***

Samaisessa unessa, mutta unenomaisesti edellisestä samanaikaisesti irrallaan, sain lottovoiton. Se oli suuruudeltaan tarkalleen ottaen 127 euroa. Millä numeroilla tai kombinaatiolla se oli tullut, sitä ei kerrottu. Sain vain jostain tietää, että se oli tarkalleen 127 euroa. Erikoinen summa sinällään ja harmillista, ettei ollut se superjättipotti päävoitto, joka eilen arvottiin. Realisti on kai realisti, jopa unissaan. Aika tylsää. Nykyään muuten muistan vain harvoin uneni. Mikälie vaivaa? Ehkä todellisuus on niin absurdia, että unien merkitys on vähentynyt.

***

Ai ettäkö mikäkö tämä tälläinen kirjoitus oikein on? No blogi-kirjoitus, eli päiväkirja, juu sii. Olet vissiin tottunut näkemään vain asiaa ja tekniikkalöpinää täällä 🙂 Niinpä. Tätä nykyistä blogikulttuurin(i) olemusta ja katoa olen pohtinut toki ennenkin. Ehkä tämä on taas sitä elvytystä kaikenmaailman Twittereiden ja Facebookkien keskellä. Kuka sitä nyt 140 merkillä kaiken kertoo! Kysyn vaan.

Paljastetaan nyt vielä, että ei se N900 myynti oikeesti alkanut. Eikä tullut sitä lottovoittoakaan. Töihin siitä!

5 thoughts on “N900 myynti alkoi ja lottovoitto tuli!

 1. Anna tulla vaan unet ja muut hömpät! =] Tuleehan teknoblogeja ovista ja ikkunoista muutenkin. Mutta laitas kuitenkin heti sitten kokemuksia siitä “Nysisatasesta” kun saat sen näppeihis.

 2. Morjens Sampo,

  Ja kiitokset rohkaisusta! Huuhaata varmasti riittää 🙂 Josta tuleekin mieleeni, että pitäis saada palauteltua myös äänibloggaus taas agendalle. Tai sitten siirtyä siltäosin videoblogiin…saapas nähdä.

  N900 kokemuksia tulee varmasti olan takaa blogiin ja hessunkahvila.comiiin. Jos joku on varma, niin se 🙂 Pysyös siis kuulolla.

 3. Nyt alkoi oikeasti toimitukset (uutisoitu 10.11.2009) . Mahtavaa. Kommentoi Hessu sitten myös podcastien kuuntelua tuolla laitteella.

 4. Pingback: hessujarvinen.com » Blog Archive » No VIHDOINKIN!

 5. Terve harri_tku!

  Jeeee!!! Niinpä alkoivatkin 🙂 Synkronoitua tiedonvälitystä…olin just kirjoittamassa tuota tännekin pingannutta uutta postia aiheesta…hehe.

  Innostus on katossa ja odotus myös. Toivotaan, että laite tulee mahdollisimman nopeasti. Tarinaa aiheesta tulee varmasti blogiin ja HessunKahvilaan…se on varma 😀 Podcastien kuuntelu on hyvä idea ja varmasti asialistallani … yllättäen 🙂

  Notta palataan asiaan.

Leave a Reply