Wow! Törmäsin juuri äsken HessunKahvilan jakson #131 valmisteluita tehdessäni mielenkiintoiseen videoon The Nokia Blogissa. Video esittelee Kahvilassakin aiemmin testatun Nokia N97 -puhelimen uuden Firmwaren (version 2.0).

Lyhyesti sanottuna uudistukset näyttävät todella hyviltä!! Juurikin näitä tarvittiin! Olisin toivonut, että puhelin olisi ollut tätä heti alun alkujaan. Vastaanotto olisi varmasti ollut nykyistä paljon parempi. Noh..parempi myöhään, kuin ei silloinkaan. Uudella firmiksellä puhelin näyttää todella toimivalta! Suurimmat päivitysen mukanaan tuomat uudistukset ovat seuraavat:

– Ruudun kineettinen vieritys (kinetic scrolling) kaikkialla, missä ruutua vieritetään
– Paljon uutta sisältöä, kuten Facebook widget metro (?) jne.
– Paljon korjauksia “pellin alla”. Korjauksia stabiliteettiin ja puhelimen toiminnan nopeuteen
– Muistin käyttöä on myös optimoitu paljon

Ohjelmistopäivityksen pitäisi olla jakelussa lokakuussa 2009, eli se saattaa olla jaettu käyttäjille jo tätä kirjoitettaessa (minulla ei ole N97:aa…niisk..niisk). Vielä kerran: Mielestäni päivitykset vaikuttavat todella hyviltä!! Rock-on Nokia! Now we are talkin’! 🙂

Leave a Reply