9 thoughts on “Videblog 2.7.2009 – Kumma Hozee

 1. Voi hitsi 🙁 onneksi kuitenkin häiriöä on jo ohi. Ei siinä auta kuin ottaa iisisti ja katsoa live fiidiä jos jaksaa, muista kuitenkin levätä nyt hyvin, sairastumisiahan tulee kenelle vain ja missä tilanteessa vain, onneksi ei ollut omat häät.. Onneksi vastoinkäyminen on ohimenevää ja taitaa olla loma tjkin aika vähän, sillä voi lohduttaa ja jätskikin on muuten aika hyvää siihen. ;D ei siis siihen.. se paleltuu.

 2. No voi ei mikä harmitus! Hittolainen, symppaan täysillä. Älä Hessu välitä, uusia tilaisuuksia tulee kyllä. Viisasta on kuitenkin kuunnella kroppaansa, ja ymmärtää valita hommansa. Tsemppii!

 3. No voi harmi sun puolesta, onneksi tilanne on kuitenkin tältä erää vakautunut. Mutta uusia tilaisuuksia tulee aina ja tärkeintähän on kuitenkin terveys.

  Sanon vielä että on kiva katsella näitä sun videoblogauksia ja katsauksia. Oppii itsekin kaikenlaista.

 4. Oi kiitos ja kumarrus. Tsemppaus auttaa aina 🙂 Heti on parempi fiilis. Ja totta, että terveys on kuitenkin aina se ykkönen.

  Niin ja jätski muten auttaa siihen 😀 Ja se, että Nokia lähettää testi puhelimen pariksi viikoksi (viiko 29-30). Näin sain ilokseni myös kuulla tänään. Että tämähän alkaa kääntymään jälleen vallan iloksi tämä päivä
  🙂

 5. No voihan … sanoisinko .. no mikä se on… podcastingmomentti sentään!

  Tiedän ton tunteen… en siis sitä että on häikkää sydämessä vaan sen että menee joku tuollainen ohi nenän…

  Noh nokian tuntien ei ole ainut puhelin julkkari tänä vuonnakaan ;D Applen tapauksessa voisi mennä vuosi että saadaan uusi versio (lue: salama puhelimeen) ulos.. nimi sillä voisi olla iPhone 3G S Flash

 6. Pingback: hessujarvinen.com » Blog Archive » #N97Suomi 2.7.2009

 7. Näitähän tulee. Katsotaan kondikseen sitten se seuraava tapahtuma, kunhan sellainen on tiedossa 😀 Kiva kuitenkin, että pääsit osallistumaan etänä!

 8. @pörni & @jussipekka: Kiitosta tsempistä miehet..tälleen armeija tyyliin :-).

  Totta tosiaan..podcastingmoment sentään, mutta ootte oikeessa tilaisuuksia tulee uusiakin. Tää oli kyllä loistava happening. Oli mukava osallistua etänä. Se tosiaankin toimi hyvin. Splendid indeed.

  Niin ja se iPhone roadmap menee just tolleen. iPhone 3G Sf-c on seuraava, jossa salama, eikä se kuumene kuin kiuas (cool). :-D…no eivais. Hyvä se on sekin, mutta hardispuolella taitaa Applella vielä olla kirimistä, näin otaksun kun tuulia maailmalta haistelen (huono 3g coverage, kehno GPS ja nyt uutena “featurena” kuumuus..niin, että kone muuttaa jopa väriään)…HUH, jos on totta. 3GS versioonhan ne sai muuten koko lailla 80 -luvulla keksityt puhelin featuret kasaan (mms ja sen sellaiset puheohjaukset).

  Mutta Apple -lasit takaisin päähän ja peli jatkuu. Mii laiks Apples.

Leave a Reply