Jess! Nyt se on sitten vihdoinkin totta. HessunKahvila -webradiopodcasthärdelli on nyt myös perinteisen FM -radion kuuntelijoiden ulottuvilla. Totta se on! Tämä on suuri askel ihmiskunnalle … tai no ainakin minulle ja podcastingille 🙂 Tempauksen takana on HessunKahvilassakin ylistetty yhteistyökumppani, innovaattori ja maailman ensimmäinen internet digiboxi: TVKaista.

Toivon, että tämän kokeilun myötä ohjelmani tavoittaa uusia kuulijoita ja Kahvilan kävijöiden sankka joukko kasvaa entisestään. Onhan tämä kaikkien meidän ohjelma, joten mikäs sen hienompaa jos meitä on kohta enemmän. Joukossahan se kahvin tuoksu tiivistyy.

Tämä on erittäin mielenkiintoinen koe ja ehdottoman hieno askel suomalaiselle Podcast- ja kansalaismediaskenelle. Kiitos jo etukäteen! Mikäli siis majailet Helsingissä, viritäppä radiosi taajuudelle 102,0 Mhz ja lue toki lisää osoitteesta http://www.tvkaista.fi/radio/. Sivuilta löytyy myös ilmainen kokeilujakso TVKaista -palveluun.

2 thoughts on “Radiostahan se podcast tuli

Leave a Reply