2 thoughts on “Aurinkoisen videoinen huomen

  1. Hessuman, long time no see ūüôā

    Hyvä kokeilu, miten olisi jos kamera kuvaisi ajaessa eteenpäin? Säykki sightseeing with Hessu? Ota joskus kyytiin, niin tehdään joskus JKL-rundi kuvaillen.

    √Ąij√§ on muuten kuntoillut, Pirkanpy√∂r√§ilyt edess√§?

  2. Erkkam√§√§n! Great to sii juu. ūüôā

    Mietin tota samaa, että jos kamera sojottaisikin ikkunasta ulos. Siinä olisi ehkä enemmän informaatioarvoa, kuin armoitetussa pläsissäni. Hyviä ideoita noi sightseeingit. Mennään vaan kimpassa kuvaileen ympäristöä. Ehdottomasti.

    S√§√§ oot vaan turhan kohtelias. Sama l√§ski m√§ oon kuin ennenkin. Nokian objektiivi on vaan niin imarteleva ūüôā Pirkkaan en ehtinyt t√§n√§(k√§√§n) vuonna, mutta kuntoilu on kyll√§ jees -tyyppist√§ hommaa.

Leave a Reply