Niin on haipakkata pitänyt viimeaikoina, etten ole muistanut ollenkaan ylistää blogissa viime perjantain (22.5.2009) keikkaa. Oltiin nääs frouwan kanssa jälleen kerran diggailemassa kunnon musiikkia ja maailman parhaassa mestassa tietenkin :-). Soul Captain Band oli nimittäin Suomen Ateenan legendaarisessa Lutakossa keikalla. Se jos mikä oli pistämätöntä! Ohessa vähän tunnelmapalaa aiheesta. Lisää videomatskua löytyy HessunKahvilan YouTube -saitilta sekä tietenkin Flickristäni.

Keikalla oli sanalla sanoen aivan pistämätön meininki. SCB oli paikalla alkuperäisessä kokoonpanossaan ja todella kovassa iskussa. Jukkapoika heilui kun Bob Marley konsanaan ja koko muukin sound system oli kuosissa, kuin bush doctor. Tunnelma oli niin käsin kosketeltava, että unohdin itsekin yökuvaus -moodin kameraan tämän videon ajaksi. Noh..sehän vain parantaa tunnelmaa..arrrrr 🙂

3 thoughts on “The Athens Reggae Experience!

  1. Itsekin olin Turussa katsomassa SCB:n keikkaa ja huhhuh mikä meininki. Pitää vielä ostaa uusintajulkaisu Jokaiselle tulta -levystä, jonka pitäisi olla maustettuna entistä jykevämmillä soundeilla.

    Ruisrockissakin täytynee käydä piipahtamassa ihan Jukan, Nopsan, Sepon, Tommin ja kumppanien takia.

  2. Kyllä. Jykevää meininkiä. Siinä olis kyllä syy ostaa levy…vaikka tilaus onkin ja SCB löytyy kyllä Spotifystä. 🙂

    Meillä keikka kesä jatkuu näillä näkymin ainakin Deep Purplen ja Metallican, Anthraxin jne. parissa 🙂 Ehkä pitää piipahtaa sadannen kerran myös Porin Jazzeilla… Ruisrockin kattaus kuulostaa kyllä pistämättömältä myös. Näin vanhalle Festari -meininki on vaan vähän liikaa…ne Bajamajat…yyyy… 😀

  3. Niin on loistavaa settiä, että pitää vielä laittaa maistiainen Flickristäkin. Tässä videomatskua samalta keikalta. Videot ja kuvat meni kaikki Flickriin. Sen jälkeen säädin jotain videoita YouTubeen. Nimen omaan säädin…siksi siellä Tuubissa ei ole kaikkia pätkiä…joten käykääpä vierailulla myös Flickrin puolella. Siellä lisää tätä:

Leave a Reply