Whoa. Internetin huhumyllyn mukaan, vesi kielellä odottamamme, Nokia N97 tulee kauppoihin 2.6.2009. Sehän on muuten tiistai. Hmm…jotain Applemaista tässä on kyllä nyt vahvasti. Niin tai näin, mutta uskomattoman hienolta vaikuttaa edelleen tuo N97. Elän myöskin edelleen toivossa, että HessunKahvilan gadgetöörit pääsevät jälleen tutustumaan tähän Nokia uutuuteen (*wink* @jussipekka :-)). Hintakin on tiettävästi laskenut sitten ensinäkemän. Se ei olisi pahitteeksi, sillä ensin veikattu 1000e lähentelevä hinta on hieman…ööö…ekstriimi näinä aikoina.

Oheisessa videossa PhoneScoop -blogin intomieliset internet-tsuurnalistit ovat päässeet tutustumaan tuotteeseen jossain telefoonimessuilla. Mielenkiintoisinta esittelyssä on nopeus, jolla puhelin vastaa toiminteisiin. Kaukana ovat E61i hitaudet. Browseri -näkymässä on mielestäni vähän hölmön isot kuvaruutunappulat, joten ihan iPhone designissä ei olla, mutta hämmentävän hieno laite vaikuttaa olevan. Katso’os itse ja kommentoi oheen. Wow!

3 thoughts on “Kesäkuu on Nokiakuu

  1. Vai muka applemaista. Onhan tuo käyttöliittymä ainakin demon perusteella ihan hirveä räpelö jos iPhonen responsiiviseen linjakkuuteen vertaa.

  2. Hehe. Applemaisuudella viittasin tuohon tiistaihin 🙂 N97 ei ole iPhone, mutta ei oikeestaan pitäisikään. Konsepti on eri.

  3. Jaa tiistaihin viittasit. Linkkiä seuraamalla olisin ehkä ymmärtänyt läpän hieman paremmin, joten vedänpä takaisin tuota Apple fanboy -mölyämistä 🙂

Leave a Reply