Tässäkin blogissa ylistetty ja HessunKahvilan vanha yhteistyökumppani TVKaista on saanut kilpailijan. Kiitos HeKan kuuntelijan HiskiBoyn, sain tänään tietooni tämän mielenkiintoisen uuden palvelun, anywheretv.fi:n. Palvelu eroaa TVKaistasta siinä, että sen kautta on mahdollista katsella LIVE televisiota ilmaiseksi. Palvelun käyttöliittymä on ehkä vielä hieman “keskeneräinen” ja sekava, mutta toimii kuitenkin. Kiitos Hiskiboyn, sain käsiini myös palvelua hyödyntävän telkkari -playlistin, jonka avulla palvelun LIVE -kanavia voi katsella vaikka VLC-playerilla. Kätevää!

Erittäin mielenkiintoinen palvelu jälleen. Telkkari tulee rytinällä nettiin. Se on hienoa! Suosittelen tutustumista. Maksua vastaan palvelussa voi tallettaa ohjelmia verkkoon, kuten TVKaistassa.

Update 4.8.2009 Oheinen soittolistatiedosto päivitetty uuteen versioon, palvelun muutosten johdosta. Kiitos päivitetystä tiedostosta Hiskiboylle jälleen! 🙂

46 thoughts on “TV netissä, ilmaiseksi

 1. kiitos tiedosta, heti meni telkkari päälle. Mutta playlist-linkki on rikki, korjaahan äkkiä. haluaa katsoa VLC:llä 🙂

 2. Mä koitan tätä koulussa, kun 1) minulla on todella hidas netti, 2) ei mitään hyötyä täällä, kun telkkari on ihan vieressä 🙂 Ja tarkoitan tolla tota sun sun jakamaa M3U-tiedostoa, tuonne sivulle rekistöröinti ei onnistunut (enkä uskalla jakaa oikeita tietoja sinne, koska voi olla että tämä liian hyvää ollakseen totta)

 3. Kiitos vinkistä 🙂 Pelittää hyvin, mutta saa nähdä kuinka kauan ;P Kirjoittelin vähän aikaa sitten MikroBittin kolumniin aiheesta. Tuleekohan tästä netti-tv:sta nyt samanlainen aluevaltaus, että perinteiset toimijat ovat ‘yllätetty’. Eipä tässä ollutkaan montaa vuotta aikaa.

 4. @krisu: Mä kyllä rekisteröidyin tonne ihan oikeilla tiedoilla…mutta varovaisuus aina kannattaa. 🙂

  @Kari: Jotenkin musta tuntuu just samalta, että perinteiset toimijat ovat nyt pudonneet kelkasta maksuteevee-palveluineen ja muine kankeine (=ei-toimivine) systeemeineen. Nooh…johan se Karhuvaara jyrähteli TVKaistalle kavereineen, että soo..soo. Meidän apajille tuutte ja meidän rahat on kohta teidän taskussa. Mekun just oltiin kehittämässä tota samaa…tough luck bastards.

  Jotenkin on aika oldskool, että telkkariohjelmat lähetetään ensin terrestial/cable -verkoissa ja sitten “lisäpalveluina” tarjotaan nettitelkkua…sen pitäis olla toistepäin. Nimim. Lostia nopeemmin ruutuun…kele! 😀

 5. Henkilökohtaisesti tuo ei kovasti säväyttänyt, sillä tämä palvelu sisältää vain ilmaiskanavat erittäin huonolla kuvanlaadulla.. Kunnollisia IPTV toteutuksia löytyy jo, joissa on mukana kaikki kaapelissakin saatavat maksulliset kanavapaketit. Se tosin vaatii aika rajusti siirtokapasiteettia, noin 8Mb/s, mutta kuvakin on toista luokkaa.

  Kunpa olisi olemassa sellainen monelle alustalle tehty palvelu, johon voisi tilata maksukanavia halunsa mukaan. Vähän sellainen sf-anytimen ja tv-kaistan sekoitus lisättynä anywheretv.fi:llä…?

 6. Totta. Vain ilmaiskanavat ja laatukaan ei päätä huimaa, mutta eipä maksakkaan mitään. 🙂 Eli ihan hyvä töllön korvike, kun haluaa uutisia tai muuta perus juttua katsoa…ad-hoc…on-time…ny…Tosin aika on niin old-skool telkkarin katselussa. Tykkään enemmän katsoa on-demand…vain muutamia termejä viljelläkseni 🙂

  Oot oikeessa. Tollanen moni-alusta-pay-per-view-systeemi puuttuu. iTunes Ameriikoissa sekä Netflicks..vaimikäseny oli. Meillä SF-Anytime. Siinä jotain lähtökohtia. Joostista ja muista puhumattakaan. Jotain sellasta pitäis saada todellakin. Ja ILMAN rajoittavia DRM-shittejä tai “tämä on hyvin kätevä web-systeemi, mutta toimii vain Windows Mediaplayerissa…” -tuubaa. Uuh.

  No intressit ovat toimijoilla monet, sanoi nörtti kun näppäimistöä pyyhki. Näinhän se on. Mutta tulispa telkkarisarjat, elokuvat, vuokraus…kaikki…nettiin. Olisin valmis kyllä siitä vähän maksamaankin.

  Hmm..@erkka kirjoitteli joskus jostain uudesta videopalvelusta..mikäs se olikaan…Ainiin tämähän se olikin. Tossakin on yritystä, joskin Flässi-striimi ei taaskaan oo parasta. Hoodeetä pitäs saada ja suoraan putkesta.

 7. Kiitoksia vinkistä! Nyt kun Saunalahti päätti lopettaa Saunavision tytärpalvelun joka mahdollisti tämän saman asian niin jäin palvelua kaipaamaan!

Leave a Reply