Aivan mieletön meininki! … oli nimittäin eilen Tampereen Pakkahuoneella, jossa esiintyi legendaarisista legendaarisin Jethro Tull. Olen diggaillut Jethroa vuosia, omistan lähes kaikki heidän levynsä ja nyt…nyt pääsin vihdoinkin näkemään tämän elävän legendan myös livenä. Voiko enään hienompaa olla? No eipä juuri!

Tässä vähän linkkiä tunnelmapaloihin YouTubessa. Videoita löytyy tuubista kokonainen soittolista. Samoja ja vähän muitakin pätkiä ja kuvia löytyy myös Flickristäni. Sinne pätkäyttelin videoita LIVEnä suoraan keikalta eilen.

Näitä pätkiä katsellessa voi aina palata eilisen tunnelmaan takaisin. Vieläkin aivan liikutun siitä taidosta, presenssistä ja fiiliksestä, jonka Jethro sai aikaan eilisellä keikalla. JT on vaan yksinkertaisesti paras!

Tässä aivan loistava Martin Barre ja LEGENDAARINEN Aqualung -biisin soolo….

Leave a Reply