Woooohooooo! Striimi.net hypähti todellakin jättiaskeleen jälleen eteenpäin. Kiitos siitä kuuluu kuulijallemme Ninnulle. KIITOS…KIITOS ja vielä kerran KIIIITOS! Ninnu toteutti striimin soittolistaan valtavan hienon automaation. Nyt soittolista soittaa automaattisesti sinne lisäämämme musiikit, imuroi automaattisesti listallamme olevat podcastit ja vaikka mitä. Ja kaikki tämä TIETENKIN SERVERILLÄ!

Ei siis enään puhisevaa pikkumäkkiä Hessun nurkassa, vaan striimin server-side production engine automation system! 😀 Eli automaaginen soittolista. Tämä on jättiaskel kohti toimivaa, automatisoitua ja mahtavaa kansalaismediaohjelmaa tuottavaa radioasemaa. Striimi on nyt jälleen askeleen lähempänä kaikkia meitä.

Huh. Kylä on hyvä homma. Lue vaikka lisää striimin blogista…ja while @ it niin tilaappa syöte. Pysyt striimissä. Luettavahan se on!

PEACE and ROCK! Mä oon niin iloinen kaikkien meidän striimiläisten puolesta, edestä, välistä ja niin edellen. Hieno homma!:-)

Leave a Reply