Striimi.netin virallinen Omppuadvokaatti HopeinenPodcast järjestää jälleen legendaarisen MacWorld -tapahtuman LIVE seurannan suorassa web-radio lähetyksessä tänään striimi.netissä. Ohjelma alkaa kello: 18:30.

Tervetuloa siis kaikki sankoin joukoin kuulolle striimi.nettiin – se on se paras kuunnella! Viime kerralla Mac-tapahtumaa seurasi ennätyksellinen määrä Mac -kansaa. Miten käy tällä kertaa? Kestävätkö striimin putket? Tule tsekkaamaan. LIVE -härdeliä myös striimin IRC -kanavalla (IrcNetissä) #striimi.net. Pääsy kanavalle myös osoitteesta striimi.net (kuten aina).

Ainiin..ja yksi varma uusi feature on ainakin tulossa. Tässä Onion News Networkin katsaus aiheeseen. Apple re-invented the wheel! (Via Jaiku / @samin)

Apple Introduces Revolutionary New Laptop With No Keyboard

2 thoughts on “MacWorldin viralliset valvojaiset perinteisellä tyylillä striimissä!

  1. Ei muuten vieläkään toimi tuo sivuilla oleva IRC-portaali. Miettii pitkään, sanoo että ei mitään oikeuksia ja sylkee sitten pois.

  2. Pingback: Hessun Blogi » Blog Archive » links for 2009-01-06

Leave a Reply