Huhuu! Yllättäen, kuin salami kirkkaalta taivaalta, putoaa jälleen HessunKahvila tajuntaanne. Eihän sitä tänään pitänyt tulla?! Ei niin! Random -pujottelun erikois-lähetyksessä soitetaan tänään kolme kipaletta outoa musiikkia, lauletaan onnittelulaulua äidille sekä puhutaan Nokiasta, viNestä ja sen sellaisesta.

Ohjelmassa käsitellään paljon myös palauteasiaa. On ääntä, blogipostausta ja vaikka mitä. Vaikka kanavien typistäminen kiellettiin jo 1980 -luvulla, näyttää se edelleenkin tuottavan tulosta. Palautekanavien karsiminen on aiheuttanut jälleen tulvaa palauteosaston postilaatikoissa. Kiitos siitä Teille!

Kuunteleos siis tälläkin kertaa HeKan puolituntinen. Kilauta kaverille ja HeKaan. Se on joulukin kohta ovella. Ennen joulua tulossa vielä kenties yksi jakso.

Ohjelman linkit:
andreavascellari.com
Nokia viNe
Kansalaismediakatsaus / Yle
Le Web
Web 2.0 Expo
Tuttimiehet -podcast
Marikoo

Musiikkina tässä jaksossa:
Ensimmäiset Kolme Merkkiä

This program is produced partly in english..Greetings to Andrea!

Jakson palautteet/tarinat/kommentit/kaikki… blogiin tai puhelimella koska tahansa 03 – 7411 8559

striimi.net – paras kuunnella

Leave a Reply