Ällös ihmetelkö uutta spämmifiltteriä, jonka asensin blogiini. Vanha matematiikkatehtävä on juurikin vaihtunut Spam-Karma2 -filtteriin, joka tutkii asioita hieman eri tavoilla.

Entinen matikkatehtävä toimi sinällään hyvin, mutta hajoili turhan usein kun vaihtelin blogin ulkoasua (template). Uudessa SpamKarma 2:ssa on kuitenkin yksi epämielyttävyys. Kommentin jättämisen jälkeen se vaatii sinua kirjoittamaan näkemäsi numeron (tämä on ok) mutta ei osaa palauttaa sinua enään blogikirjoitukseen takaisin, vaan jättää sinut sivulle jossa kertoo, menikö kommentti läpi vai ei.

Mikäli keksin tähän jotain muutosta, nin hyvä. Muussa tapauksessa toimimme nyt toistaiseksi tällä virityksellä. Toivottavasti tämä ei vaikuta kommentointihalukkuuteesi…Tän pitäs toimia kyllä paremmin, kuin sen entisen matikkatehtävän, joka joskus väitti että 1+1 ei ole 2. 🙂 Kokeile vaikka kommentointia tähän viestiin…nähdään pelaako.

3 thoughts on “Blogissa uusi kommenttispämmifiltteri

 1. The National Lottery,
  London United Kingdom.

  Dear Lottery Winner,

  Your email was selected as a winner.You have won the sum of £1,000,000.00GBP(One Million pounds) in cash credited to file BNL/9023118308/08. Please contact our Claims agent: Mr Richard Moore Email:richardmoore06@live.com
  Phone: +44 703 191 4850

  Endeavour to email your claim agent the following informations for immediate processing, verification and legalization of claims inorder for payment to be made to you as required, inaccordance with our payout policy.

  1. FULL NAMES :
  2. DATE OF BIRTH:
  3. SEX:
  4. MARITAL STATUS:
  5. CONTACT ADDRESS:
  6. TELEPHONE NUMBER:
  7. OCCUPATION:
  8. BRIEF DESCRIPTION OF COMPANY/INDIVIDUAL:
  9. WINNING E-MAIL ADDRESS:
  10. TOTAL AMOUNT WON:
  11. COUNTRY OF RESIDENCE:
  12. COUNTRY OF ORIGIN:

  Mrs. Ashley Wood
  (Lottery Co-ordinator)

 2. Hmm..mielenkiintoista. Ilmeisesti @jiii on yleisesti tunnettu laatukommentoija ja sisärenkaan jäsen, joka pääsee läpi ihan vaan “naama-vipillä” noista filttereistä 🙂 Olis pitänyt kyllä jäädä kiinni sisältönsä puolesta. Vaatinee säätöä.

Leave a Reply