Woohoo! Tämä on suuri askel…ihmiskunnalle…no ainakin minulle…

Minulla on ilo ilmoittaa, että TVKaista.fi ja HessunKahvila.com ovat solmineet sponsorointi-/mainossopimuksen. Vuosia kestänyt määrätietoinen ohjelmatuotanto sekä jatkuva konseptien hionta alkavat siis vihdoinkin tuottaa tulosta. Kaiken takana ja alullesaattajana on tietenkin myös TVKaistan ennakkoluulotton ja ajan hermolla oleva markkinointikoneisto. Teillä on todellakin juju selvillä, kuten sanonta kuuluu! Loistavaa!

Entäs sitten se “journalismi”…kuinka sen nyt käy…Ällös ole huolissasi. Ohjelman sisältö varmasti ei parane, eikä huonone tästä johtuen. Se ei myöskään muutu objektiivisemmaksi tai subjektiivisemmaksi minkään suhteen. Homma nimittäin jatkuu ihan samaan malliin, kuin aina ennenkin. Nyt vain tuhansia ja taas tuhansia tunteja (ja euroja) vaatineet investointini alkavat maksaa itseään pikkuhiljaa takaisin…ehkä.

No oli miten oli, mutta tämä on kuitenkin merkittävä päänavaus ja olen siitä erittäin kiitollinen ja iloinen. Tästä on hyvä jatkaa. Muutkin yhteistyökumppanit ovat nyt tervetulleita. Konseptit kun alkavat vihdoinkin selviämään ja rakenteteet tositoimiin olla valmiina.

TVKaistaa on myös mukava mainostaa, koska se on oikeasti hyvä palvelu. Jotta homma ei jäisi aivan pelkästään minun sanani varaan niin suosittelen, että kokeilet itse palvelua. Tästä klikkaamalla ja rekisteröitymällä saat testata palvelua täysin ominaisuuksin 2 viikkoa ilmaiseksi. Tämän lisäksi HessunKahvilan kuuntelijat saavat erikoistarjouksena 1/2 vuoden tilauksiin 2 viikkoa ja vuoden tilauksiin 1 kuukauden ilmaista käyttöaikaa palveluun. Podcast-kuuntelu siis kannattaa 🙂

Ja sitten jotain ihan muuta. Jumasteissön tuo alla olevassa videossa esitelty RC-2 Loop Station on L-O-I-S-T-A-V-A! Joskin soitan tuossa aivan hanurilleen, mutta sehän ei olekkaan se juttu..heh.

4 thoughts on “TVKaista, kahvila ja Loop Station!

 1. Mahtava juttu! Rahan tuloa ei voi estää! Rock on! Kiitos muuten ilmaisesta TVkaista-kutsusta.

 2. HItsi vieköön ja onneksi olkoon!! Ehkä super siistiä hommaa. Tuo tv-kaista tosiaan toimii, kiitos kutsusta ja neuvosta. Myös työ looppimasiina on pakko hankkia, niin hienosti se tuossa videolla soi. 🙂 Rok on Hessunkahvila! Heka rulaa ihan mielettömän paljon!

 3. Good damn! Homma rockaa ihan oikeasti, ja Hekan gadgetöörivideo räjäytti potin!

  Kun vielä ehtisi viritellä uutikaiseen foniin Podcastien autoloadauksen… pieni 2.0 sieluni alkaa osoittaa sitkeästi heräämisen merkkejä 😉

 4. Köötöstä vaan kaikille. TVKaista tosiaankin rulettaa. Toimiva konsepti, kerrassaan. Hauskaa, että olette päässeet sitä testailemaan myös.

  KPa: Hehe…loopstation on loistava peli. Olen soitellut sillä joka päivä, niin että sormen nivelet rutisevat. Vanhasta komppikitaristista on tullut soolon venyttäjä ja sormet ei vielä ole ihan tottuneet siihen 😀

  Niin ja onnea KPa:llekin uudesta E71:stä! Kuten muuten itseasiassa myös Menijolle ja Sampsalle. Kääk! Taidan olla ainoa tässä threadissa, jolla on vielä vaivainen esisarjan E61i…eiiiiii 😀

  E71:ssä kuulema toimii hyvin tosiaan Podcast lataukset (tai playeri osaa lähinnä soittaa siitä, mihin viimeksi jäi, jos ei kuuntele kerralla koko pläjäystä). Lisäksi kapulasta löytynee internet radio suoraan valmiiksi asennettuna. Ja GPS ja…ja ….Mullekin sellanen…NYT! Nokiaaaaa!! Huhuuu!!

  Rock-On!

Leave a Reply