Kokeellis-induktiiviset matkani internentin ihmemaassa jatkuvat Metsämihehen innoittamana asentelin blogiini jälleen uuden härvelin. Tälläkertaa se on kommentit yhteisöllistävä disqus -plugin. Jonsei tällaasel pluginil ala kommentteja satelemahan, niin sitten vaihretahan toinen…sanos Mietaakin.

Kaikkea pitää kokeilla, paitsi kansantanhua ja sitä rataa…En varmaan ikinä lakkaa ihmettelemästä sitä innovaatioiden ja luovan ajattelun mullistavaa voimaa, johon törmää näitä mitä ihmeellisimpiä web2.0 -palveluita tutkiessaan. Kaikkea ne keksii. KAIKKEA todellakin. Erittäin mielenkiintoista! Kiitos Sampsa vinkistä. 🙂

Ainiin…nyt mulla on muuten friend feedikin sitten. Kiitti siitäkin “metsis”… Vanha juttu nimeltä “syndikointi” (josta olen vaahdonnut ennenkin) on puettu hienompiin kuoriin. Aika kätevä tapa seurailla tyyppien tiedonkeräilyä verkossa. Mii laik. Olenhan fanittanut jo aikaa tuota Google Readerin jako-toimintoa. Tämä on sitä, mutta vain isommassa mittakaavassa. Joku voisi jopa sanoa, että vähän sama kuin Tumblr, mutta ei sinne päinkään. 🙂 Käyös tsekkaamassa tuokin palvelu ja linkitytäänhän sielläkin.

Niin ja koitappa nyt sitten kommentoida vaikka tätä postia, kun on tuo Disqussi päällä. Näinköhän vielä onnistuu 🙂

6 thoughts on “Kokeellista..pa..hyvinkin

 1. Sepä siitä Disqussista sitten 🙂 Ehkä maailman nopein testi ever! Disqussatut kommentit kun eivät talletu oikeesti WordPressin kantaan, vaan menevät (yllätys) Disqussin palvelimelle. Eihän sen jälkeen enään toimi mikään entinen.

  Ja toisekseen…mulla on omastakin takaa asennettuna jo WordPressiin threaded commenting, rich commenting ja vieläpä tuo Seesmic -commenting…so why bother..why!?

  Mielenkiintoinen palvelu ja diggaan sen yhteisöulottuvuutta, mutta ei vaan toimi niin kun pitäs…menee kontrolli ja ny kun on toi hieno mobiilipalikkakin ja kaikki…pitäähän sielläkin kommentit toimia.

  No kokeilu jatkukoon. Ja nyt niitä kommentteja tänne tai alkaa…ööö…lisäpyytely!

 2. Vanhoissa posteissa, joissa on kommentteja, toimii edelleen vanha kommentointi. Näissä uusissa tai aiemmin kommentoimattomissa posteissa on (ainakin nyt toistaiseksi) päällä tämä Disqussi. Saapa nähdä miten tosiaankin homma pelittää. Hmm. toimiikohan tän discussin kautta disqussatut kommentit blogin kommenttifiidissä? Kas, siinäpä vasta pulmahinen. Sampsa tais sanoa blogissaan, että kaikki Disqussin käyttäjät vaan ihmettelee, että näkyyköhän mikäkin missäkin. Kätevää, kuin saipuda….

  Koittakaas ny kommentoida sitte. Kerta.

 3. Jätkä on niin nopea liikkeissään että eihän tätä ehtinyt edes kokeilla. Oikeastaan ainoa huonopuoli jonka olen disqustista löytänyt on se että kommentoijat eivät voi mainostaa omia sivujaan linkillä. Saa nähdä vähentääkö se kommentointi intoa.

 4. Tänne pitäisi saada jonkin sortin hakutoiminto muiden keskustelijoiden ja blogien etsintää varten.

 5. Pingback: hessujarvinen.com » Blog Archive » Disqussia

Leave a Reply