Videokokeilut senkuin jatkuvat. Tajusin juuri, että QIK -palveluun LIVEnä kännykällä nauhoitetut videot voi syndikoida vaikka mihin.. WOW! Tämäkin alla näkyvä video pitäisi löytyä Seesmicistä, HessunKahvilan YouTubesta, Powncesta sekä siitä on lähtenyt tietoa myös Twitterilläni. Löytyyhän video toki myös alkuperäisestä sourcesta, eli QIKsta.

Mä alan yhä enemmän ja enemmän pitämään QIKsta sen reaaliaikaisuuden (LIVE -video) ja syndikoinnin takia. Ei vähiten kiinnostavaa ole myöskään se, että video ei talletu kännykkään vaan suoraan nettipalveluun. Miksi niitä videoita pitäis kännykkään tallettaa? Voi kunpa mä vielä tajuaisin tuon Flickrin video -ominaisuuden. Tai ehkä ennemminkin ne tajuais mobiilivideon ja syndikoinnin. QIK rulettaa siinä kyllä selvästi. Saapa nähdä, koska noi syndikoidut videot sitten ilmestyvät palveluihin…toivottavasti nopeasti. Muuten syndikoinnin idea vähän niinkuin laimenee.. 🙂

Sanottakoon vielä, että asynkroniset videokeskustelut ovat kyllä pop-hip ja räp! WOW!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

One thought on “Syndikointi ja videobloggaus..

  1. Pownceen noi videot näyttäis syndikoituneen seuraavaan päivään mennessä. Seesmicissä ja YouTubessa videoista ei ole tietoakaan. Hmph! Liekö tarkoituksen mukaista…kilpailevat perkuleet. Höh. No jatkamme harjoituksia.

    Seesmic -kommentointi blogissa muuten toimii vain, jos jätät kommenttisi tänne blogiin. Seesmicin kautta jätetyt videokommentit eivät osaa uida blogin puolelle. Selvää kuin pläkki 🙂

Comments are closed.