4 thoughts on “Parempi kuin iPhone

 1. Erkka..Erkka. Uskosi horjuu…ymmärrän tuskasi. Luet nyt kiltisti 100 AppleScriptiä ääneen, niin maailma näyttää valoisammalta jälleen. Apple EI tee huonoja julkistuksia. Muistammehan sen. 🙂

  Noo mutta oikeesti. Tämähän oli suuri päivä iPhone -konseptille. Siihen tuli kolmegee! Eikä Apple suinkaan ole ainoa valmistaja, joa tajuaa että sen rahat on meidän taskuissa ja ujuttaa featureita markkinoille, kuin huono toimittaja puujalkoja tekstiinsä…tai jotain.

  Eikö nyt edes mobileMe -konsepti saanut ilon karetta huulillesi? Entäpä hauska bändisofta? Tämä on konseptiajattelua…ymmärrän, että vain välitöntä tyydytystä tuottavat esitykset ovat yleensä ihmisten mieleen…mutta mistä tässä onkaan kysymys, kun luupin suurannusta ruuvataan? Ajattele nyt…mobileMe…The exchange for the rest of us. Isoja linjoja, paksulla kynällä siinä taas maalailtiin.

  Kallishan se iPhone on kuin perkule, kun laskee kaikki kytkyt. Mutta sehän on ikävää vain maksajan puolella. Erkkaa…piristys nyt. Ihan kiva julkkari se oli. Think different ;-D

 2. Terve!
  Kyllä, aivan loistavaa ja itsekkin olen valmis päivittämään kunhan nähdään mihin hintaan pohjolassa päädytään. Yritysten kosiskelu ja kolmansien osapuolten softat tuovat varmasti lisää ja jotain aivan kaikille. Tuohon kun ynnää jo entuudestaan aivan mullistavan tavan käyttää puhelinta sekä 3G:n että GPS niin saa Nokiakin vähän miettiä tulevaa.

  Itseäni ainakin rupesi aivan tajuttomasti kiinnostamaan mahdollisuus nähdä kartalta missä kukin kaveri luuraa tai kuka sattuisi olemaan tarpeeksi lähellä bisseseuraksi. Ja mitä muuta onkaan tulossa? Aivan varmaa on kuitenkin se että kunhan Sonera ei tätä hinnalla pilaa (jota tuskin Apple sallii) niin tulee noita kavereitakin riittämään joilla iPhone 3G löytyy.

  Ainut seikka josta en ole ihan vakuuttunut on muovin tulo takakanteen. Ainahan sitä pitää jostain kärsiä kun pitää halvemmaksi kaikki saada mutta nykyisen iPhonen jämäkkyys on ollut suuri plussa mm. Nokialaisiin verrattuna.
  Jotkut itkee etukameraa (Sony-Ericsonilla soitettaessa ei kyllä videopuhelut ole mikään nautinto ollut) toiset salamaa ja parempaa kameraa taakse. Pitäähän sitä jotain jättää myös tuleville päivityksillekkin.

Leave a Reply